ELECTROLUX ALEGE SOLUTIA DE STOCARE SI RECUPERARE A DATELOR DE LA COMPUTER ASSOCIATES

BUCURESTI - 20 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

In Italia si in Romania, Electrolux utilizeaza solutiile de stocare si recuperare a datelor oferite de Computer Associates.

ELECTROLUX ALEGE SOLUTIA DE STOCARE SI RECUPERARE A DATELOR DE LA COMPUTER ASSOCIATES

Electrolux Italia, parte a concernului multinational Electrolux este cel mai mare producator la nivel mondial de echipamente electrocasnice pentru bucatarie si ingrijire a casei si a gradinii. Electrolux Italia reprezinta un centru important de design si manufacturare in cadrul caruia echipele de designeri si ingineri realizeaza zilnic o cantitate impresionanta de schite si planuri de produse. In lipsa unei solutii de backup automat si pentru a asigura disponibilitatea volumului mare de fisiere CAD, personalul IT din cadrul acestei companii era pus zilnic in situatia de a realiza operatiuni de backup manual, mari consumatoare de timp si resurse.

In urma unei analize amanuntite a tehnologiilor de backup si de management al stocarii, inclusiv a solutiilor oferite de IBM si Legato, Electrolux Italia a ales BrightStor Enterprise Backup de la Computer Associates, datorita tehnologiei superioare de backup automat si a capabilitatilor de functionare pe platforme multiple. Solutia oferita de CA a indeplinit toate necesitatile companiei Electrolux prin oferirea unei tehnologii de backup si management al stocarii care automatizeaza operatiunile de backup, reducand timpul necesar acestora si permitand angajatilor IT sa se ocupe de celelalte operatiuni critice.

BrightStor Enterprise Backup a reprezentat pentru Electrolux Italia tehnologia optima de stocare pentru ca permite administrarea, securizarea si automatizarea backup-ului arhivelor de foarte mari dimensiuni. De asemenea, procedurile de backup sunt programate riguros si monitorizate centralizat prin intermediul unei interfete grafice de tip browser.

Si fabrica din Romania a grupului Electrolux prefera solutiile CA pentru realizarea procesului de backup. Electrolux Romania utilizeaza tehnologiile de stocare si recuperare a datelor de la Computer Associates inca din 2001. Prin intermediul BrightStor ARCserve Backup, Electrolux si-a redus considerabil timpul necesar proceselor de backup, crescandu-si in acelasi timp nivelul de disponibilitate si securitate a informatiilor stocate.

“Am ales BrightStor ARCserve Backup in urma analizei si testarii tuturor tehnologiilor de stocare existente pe piata. Solutia de la Computer Associates a fost singura care a raspuns necesitatilor multiple existente in compania noastra, oferind un nivel ridicat de disponibilitate a datelor si administrare centralizata”, declara Lucia Diaconescu, Network Supervisor in cadrul Electrolux Romania. “Utilizam de 4 ani aceasta solutie de backup si recuperare a datelor. Pana acum nu am avut nici un fel de probleme legate de procesul de backup, nici in ceea ce priveste performanta solutiei, nici in ceea ce priveste gestionarea eficienta a acestei tehnologii, ceea ce ne-a determinat sa reinnoim anul acesta contractul de colaborare cu DNA Software”, adauga Lucia Diaconescu.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/electrolux-alege-solutia-de-stocare-si-recuperare-a-datelor-de-la-computer-associates