EMI Music alege solutiile Computer Associates

BUCURESTI - 13 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Utilizand Brightstor Enterprise Backup de la Computer Associates, EMI MUSIC Australia reduce la jumatate timpul alocat procesului de stocare si cu 10% costurile aferente acestui proces

EMI Music alege solutiile Computer Associates

EMI Music este cea mai mare companie independenta de inregistrari audio-video din lume, care functioneaza in 70 tari, are peste 8.000 angajati si inregistreaza un venit mediu anual de aproximativ 70.051.000 USD. Compania are in prezent doua divizii importante: Recorded Music si Music Publishing.

EMI Music Australia face parte din divizia Recorded Music a grupului EMI. Emi Recorded Music are un portofoliu actual de peste 1.000 artisti internationali si un catalog muzical cu o vechime mai mare de 100 ani care cuprinde o gama bogata si variata de talente muzicale — de la Caruso, Callas si Sinatra pana la Beatles si Rolling Stones, Coldplay, Norah Jones si Robbie Williams.

Este necesar ca sistemele critice ale companiei sa fie online pana la ora incheierii activitatii in Perth, Australia, adica pana la ora 8 p.m. Dupa aceasta ora incepe procesul de back-up care dureaza numai 4 ore si administreaza 100-150 gigabytes. In timpul week-end-ului se realizeaza un proces complet de back-up, care porneste vineri seara si se incheie sambata dupa amiaza, administrand 1,5 terabytes de date.

“Pentru o mare parte din sistemele noastre facem acum back-up de doua sau trei ori mai repede decat inainte, iar costurile aferente au inregistrat o scadere de 10%.” declara Nick Martin, directorul departamentului de retelistica din cadrul EMI Music Australia.

Viteza a reprezentat pentru EMI argumentul major in alegerea unui nou sistem de back-up. Alte criterii de selectie au fost fiabilitatea, compatibilitatea cu echipamentele hardware deja existente si, bineinteles, costurile aferente. “In mod surprinzator, produsele competitorilor Computer Associates nu erau compatibile cu o mare parte din echipamentele noastre de back-up si ar fi necesitat inlocuirea unora dintre acestea”, declara Nick Martin. “Costurile migrarii catre produsele unui competitor al CA ar fi dus la triplarea costurilor implicate de solutia BrightStor Enterprise Backup. De asemenea, spre deosebire de sistemul folosit de noi anterior, cu BrightStor Enterprise Backup se pot executa mai multe operatii in acelasi timp, ceea ce duce la o economie semnificativa de timp”

“Pe viitor, EMI Music Australia intentioneaza sa implementeze BrightStor® Portal User Interface care este integrat cu BrightStor Enterprise Backup si care asigura centralizarea informatiilor de la toate dispozitivele de stocare,” a informat Martin. “Acest lucru ne va da posibilitatea de a vizualiza toate sistemele noastre la nivel national si va furniza o perspectiva completa asupra tuturor informatiilor stocate.”

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/emi-music-alege-solutiile-computer-associates