ILLYCAFFÈ ALEGE SOLUTIILE COMPUTER ASSOCIATES PENTRU ADMINISTRAREA SI ASIGURAREA INFRASTRUCTURII IT

BUCURESTI - 11 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software, Computer Associates Regional Representative, anunta ca Illycaffè alege solutiile Unicenter si eTrust de la CA pentru administrarea si asigurarea in mod eficient si centralizat a infrastructurii sale IT

ILLYCAFFÈ ALEGE SOLUTIILE COMPUTER ASSOCIATES  PENTRU ADMINISTRAREA SI ASIGURAREA INFRASTRUCTURII IT

DNA Software, Computer Associates Regional Representative anunta ca, in urma evaluarii furnizorilor majori de servicii IT, Illycaffè, una dintre companiile italiane de top pe piata cafelei, a ales solutiile Unicenter si eTrust de la CA pentru administrarea si asigurarea in mod eficient si centralizat a infrastructurii sale IT. Illycaffè are sute de filiale in Europa si in America de Nord.
“Solutiile Unicenter si eTrust de la Computer Associates au fost singurele care ne-au oferit posibilitatea de a gestiona si asigura eficient mediul IT, obtinand astfel maximum de valoare din investitia in ERP si in celelalte tehnologii strategice,” declara Alberto Pricoco, CTO in cadrul Illycaffè. “In plus tehnologiile CA ne-au permis sa incepem rapid recuperarea investitiei si sa cream un mediu de management care sa indeplineasca toate necesitatile operationale specifice ale companiei.”
In vederea imbunatatirii nivelurilor de servicii oferite utilizatorilor finali, Illycaffè a ales solutia Unicenter ServicePlus Service Desk pentru rezolvarea automata a incidentelor si gestionarea problemelor, si Unicenter Asset Management pentru inventarierea automata a instrumentelor hardware si software. Prin simplificarea operatiunilor de help desk, prin introducerea facilitatii de service online realizat chiar de catre utilizatorul final, precum si prin eliminarea procedurilor redundante de remediere, solutiile integrate au permis companiei Illycaffè sa rezolve cu rapiditate peste 5.000 de incidente in numai doua luni — spre deosebire de cele 7.000 de incidente pe care compania le rezolva inainte in cursul unui an intreg.
Illycaffè a extins proiectele Computer Associates prin solutiile Unicenter Network & Systems Management (Unicenter NSM) in vederea crearii unei vizibilitati avansate in intregul mediu care cuprinde reteaua hardware, sistemele critice, baza de date ERP si aplicatiile de baza existente. Prin managementul complet al mediului IT al illycaffè, Unicenter NSM asigura functionarea corecta a aplicatiilor critice de business 24x7, indeplinind astfel cerintele companiei de a elimina intreruperile operatiunilor.
Illycaffè a implementat de asemenea si solutia Unicenter Job Management pentru automatizarea programarii sarcinilor critice, inclusiv a functionalitatilor magaziei de date. Pentru rezolvarea problemelor de management al securitatii, in special a amenintarilor generate de virusi si spam, illycaffè a ales eTrust Secure Content Manager de la Computer Associates, care ofera o singura consola de administrare a politicilor de continut din cadrul tuturor sistemelor companiei.
“Illycaffè a aplicat aceeasi traditie de excelenta si in afaceri si in mediul IT de ultima generatie,” declara Alfonso Nobilio, director regional international al Computer Associates. “Prin intermediul solutiilor de management al securitatii si al infrastructurii IT, illycaffè isi protejeaza investitia importanta in tehnologie, obtinand excelenta operationala si venituri maxime pentru clienti si actionari.”

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/illycaffe-alege-solutiile-computer-associates-pentru-administrarea-si-asigurarea-infrastructurii-it