ITC IMPLEMENTEAZA SOLUTII COMPUTER ASSOCIATES DE ULTIMA ORA

BUCURESTI - 17 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software – Reprezentant Regional Computer Associates si Institutul pentru Tehnica de Calcul (ITC) au realizat recent un parteneriat in urma caruia in mediul informatic ITC a fost implementata una dintre cele mai recent lansate solutii Computer Associates, eTrust Secure Content Manager.

ITC IMPLEMENTEAZA  SOLUTII COMPUTER ASSOCIATES DE ULTIMA ORA

eTrust Secure Content Manager (eTrust SCM) este prima solutie integrata care se adreseaza problemelor complexe legate de securitatea continutului. Indiferent ca este vorba de e-mail, acces HTTP sau FTP, eTrust SCM ofera posibilitatea de a analiza continutul informational si de a lua masuri specifice si precise, conforme politicilor stabilite.

“In conditiile actuale, in care companiile desfasoara o foarte mare parte din comunicatiile lor utilizand transmisiile de date electronice, asigurarea securitatii informatiilor este, fara indoiala, o preocupare deosebit de importanta pentru fiecare entitate,” afirma Tudor Edu, Departament Marketing, ITC.

Trust SCM scaneaza traficul din ambele directii pentru a proteja utilizatorul atat de amenintarile cunoscute, cat si de cele necunoscute; sunt detectate de asemenea o varietate de atacuri cu coduri care se executa automat la accesarea unui site sau la citirea e-mail-ului. Politicile includ, pe langa definirea unor niveluri de risc adecvate, masuri de protectie precum blocarea, redirectionarea sau inregistrarea tentativelor de incalcare a politicilor de securitate.

“Problemele aparute in ultimul timp in domeniul virtual in legatura cu virusii tot mai numerosi si distructivi si mesajele nedorite primite tot mai des, ne-au determinat sa ne orientam, pe langa solutiile de ultima ora dezvoltate de firma noastra, si spre solutiile de monitorizare realizate de alte firme, in special parteneri ITC,” adauga Tudor Edu, Departament Marketing, ITC.

eTrust SCM, solutie recent lansata in Romania, a constituit un real succes pe piata mondiala, oferind protectie impotriva diverselor amenintari ce pot aparea ca urmare a utilizarii internetului – inclusiv virusi, spam, sau a utilizarii necorespunzatoare a site-urilor de web, fiind in prezent utilizata in peste 200 de companii din intreaga lume.

“Faptul ca solutia noastra a fost aleasa de o institutie de prestigiu si cu traditie in domeniul tehnologiei informatiei, precum Institutul pentru Technica de Calcul, ne onoreaza in special pentru ca aceasta decizie constituie optiunea unor cunoscatori ai domeniului. Suntem convinsi ca aceasta colaborare va insemna retrospectiv doar fundamentul unui parteneriat de succes,” declara domnul Mihai Olaru, Director General, DNA Software.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/itc-implementeaza-solutii-computer-associates-de-ultima-ora