Liderul mondial Grundfos investeste in siguranta datelor informatice

BUCURESTI - 16 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In vederea mentinerii continuitatii procesului de business si a integritatii datelor informatice, Grundfos Pompe Romania a achizitionat si implementat tehnologia de backup si stocare oferita de CA.

Liderul mondial Grundfos investeste in siguranta datelor informatice

Cu o productie anuala de peste 10 milioane de pompe si cumuland peste 50% din productia mondiala de pompe de circulatie, Grundfos reprezinta unul dintre liderii mondiali in productia pompelor submersibile, centrifugale si de circulatie.

Odata cu relansarea economica si extinderea pietei specifice, reprezentanta din Romania a companiei Grundfos a demarat procesul de dezvoltare. In acest sens, incepand cu anul 2006, Grundfos Pompe Romania isi va schimba statutul de reprezentanta tehnica in companie activa, subordonata direct Managementului din Danemarca. Cresterea cifrei de afaceri a companiei a generat si cresterea necesitatilor la nivelul tuturor departamentelor acesteia. In cadrul departamentului IT, o atentie deosebita a fost acordata procesului de backup, acest proces fiind considerat de o importanta critica pentru pastrarea in conditii optime a datelor informatice si pentru mentinerea continuitatii activitatii.

Dimensiunile si structura volumului zilnic al datelor informatice au determinat reprezentantii departamentului IT din cadrul Grundfos sa decida achizitionarea si implementarea unei solutii de ultima generatie de backup si stocare. Eficienta, usurinta in utilizare si optiunea de management centralizat i-au determinat pe specialistii IT din cadrul Grundfos sa aleaga solutia BrightStor ARCserve Backup oferita de CA prin reprezentanta sa regionala, DNA Software.

“Investitia intr-o solutie de backup reprezinta una dintre necesitatile actuale ale oricarei companii: costurile de achizitie si implementare propriu-zise sunt destul de reduse, mai ales in conditiile in care absenta unei astfel de solutii poate fi dezastruoasa pentru intreaga afacere. Dat fiind ca majoritatea informatiilor care circula in cadrul unei companii sunt de natura electronica, valoarea indirecta pe care o confera solutia de backup procesului de business, se afla in proximitatea cifrei de afaceri a companiei. De aceea sistemul IT este prioritatea numarul unu intr-o companie multinationala ca Grundfos” afirma Stefan Ivascu, IT Administrator in cadrul Grundfos Pompe Romania. “In prezent, in cadrul Grundfos Romania, BrightStor ARCserve Backup ruleaza pe o retea alcatuita din numeroase statii de lucru si 4 servere, pe aplicatii diverse printre care Lotus Notes, Microsoft SQL, Domain si File.”

Implementarea a fost realizata de catre DNA Software, Reprezentanta Regionala CA, implicand resurse minime si fara a ridica dificultati de natura tehnica. Implementarile realizate de echipa DNA Software, in companii din domeniul bancar, al telecomunicatiilor, comercial, farmaceutic si industrial, recomanda tehnologiile CA ca fiind eficiente pentru dezvoltarea companiilor indiferent de marimea acestora. Pana in prezent, DNA Software a implementat solutii CA de stocare a datelor in numeroase companii dintre mentionam doar: A&D Pharma, AutoItalia, Electrolux, Garanta, HVB Bank, Interamerican Romania, Omniasig, Sicomed, Tuborg etc.

Despre DNA Software

Grundfos Romania
Grundfos este liderul mondial in domeniul pompelor si sistemelor de pompare. Cele mai cunoscute pompe sunt: pompele de circulaţie (UP), pompele submersibile (SP) şi pompele centrifugale (CR). Astăzi, Grundfos este cel mai mare producător de pompe de circulaţie din lume si acoperă aproximativ 50% din piaţa mondială. În afară de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe şi are o producţie considerabilă de motoare electrice pentru pieţe de desfacere diferite. Mai mult, Grundfos dezvoltă şi vinde electronice pentru controlul pompelor şi alte sisteme. Misiunea Grundofs este dezvoltarea cu succes, producerea si comercializarea unor pompe de inalta calitate si a unor sisteme de pompare care sa contribuie la cresterea calitatii vietii si a mediului inconjurator. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati: www.grundfos.ro

CA
CA este unul dintre cei mai importanti furnizori IT de software destinat proceselor de management. Enterprise IT Management (EITM™) – este viziunea CA asupra viitorului din prisma tehnologiei informatiei. Acest concept se poate traduce printr-un management dinamic si securizat al sistemelor, retelor, securitatii, stocarii, aplicatiilor si bazelor de date. CA are in portofoliu peste 98% din companiile listate de Fortune 1000®, cat si institutii guvernamentale, de educatie si mii de alte companii din diverse alte industrii. Strategia CA se bazeaza pe patru elemente: dezvoltarea produselor, cresterea partenerilor, expansiunea globala si achizitii strategice – toate acestea avand ca scop o mai buna intelegere si un suport cat mai complet acordat clientilor care astfel vor putea sa valorifice avantajele tehnologiei IT in propria afacere. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ca.com


DNA Software (DataNetwork Associates Software)
DNA Software, Reprezentanta Regionala CA, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand viziunea CA materializata prin conceptul EITM (Enterprise IT Management). Aceasta unifica si simplifica managementul IT la nivelul intregii companii prin intermediul solutiilor bazate pe o platforma comuna, integrata, automatizata si securizata. Portofoliul CA acopera toate aspectele de management, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei, oferind organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dnasw.com

Aurelia Anghel
aurelia.anghel@dnasw.com
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/liderul-mondial-grundfos-investeste-in-siguranta-datelor-informatice