PENTRU SECURITATEA COMUNICARII ELECTRONICE, PREFABRICATE VEST FOLOSESTE DNA eMAIL SCANNER

BUCURESTI - 12 octombrie 2004

Comunicat tip General in Constructii

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates (CA) anunta ca recent a extins parteneriatul cu Prefabricate Vest, vizand securizarea retelei informatice.

PENTRU SECURITATEA COMUNICARII ELECTRONICE, PREFABRICATE VEST FOLOSESTE DNA eMAIL SCANNER

Prefabricate Vest, importantul producator de materiale de constructii a implementat solutia DNA eMailScanner pentru protectia completa impotriva virusilor a serverelor de mail pe Linux. Pe langa solutia recent implementata pentru protejarea serverelor de mail, Prefabricate Vest utilizeaza inca din mai 2003 solutia eTrust Antivirus pe toate statiile de lucru.

Prefabricate Vest este unul dintre cei mai importanti si mai apreciati producatori de materiale de constructii din Romania, pozitie castigate in timp prin :

•calitatea ireprosabila a produselor oferite
•continua preocupare pentru satisfacerea si anticiparea nevoilor pietii
•profesionalism si respect deosebit acordat investitiei clientului
•experienta de aproape 40 de ani in acest domeniu

Produsele Prefabricate Vest sunt fabricate in sistemul de management al calitatii certificate ISO 9001/2001.

Calitatea produselor PREFABRICATE VEST se datoreaza atat fabricilor complet automatizate, care dispun de o linie tehnologica de ultima generatie, cat si echipei de profesionisti care supervizeaza intregul proces. Producerea, urmarirea si gestionarea productiei se realizeaza printr-un sistem computerizat performant, care asigura integritatea retetei si siguranta procesului tehnologic, in timp ce agregatele care constituie materia prima pentru produsele prefabricate sunt supuse unui atent proces de selectie inainte de a fi intoduse in ciclul de productie. Rezultatul acestei rigurozitati se reflecta in produse finite care respecta standardele de calitate nationale si internationale.

“Obiectivul principal al companiei il reprezinta atingerea pozitiei de lider pe piata producatorilor de materiale de constructii. In acest sens, PREFABRICATE VEST manifesta o preocupare constanta fata de potentialul uman si cel tehnologic si urmareste indeaproape cerintele pietei pentru a putea raspunde prompt prin solutii eficiente. Sistemul informatic constituie fundamentul intregului proces tehnologic, tocmai de aceea am cautat ca solutiile utilizate sa fie de cea mai buna calitate,” afirma Dragos Cozma, Director IT, Prefabricate Vest. “Pentru securizarea serverului de mail, am ales ca solutia DNA eMail Scanner, pe de o parte datoritata functionalitatilor de baza ireprosabile si, pe de alta parte, datorita avantajelor aditionale – raportari in timp real, management centralizat.”

DNA eMail Scanner pentru Trust Antivirus, solutia propusa de Computer Associates (CA) si DNA Software, foloseste eTrust Antivirus ca motor antivirus, integrarandu-se cu serverele de mail pe Linux. Integrarea realizata de departamentul de cercetare si dezvoltare DNA Software este certificata “CA smart”.

Solutia beneficiaza in primul rand de puterea antivirusului de la CA, antivirus care indeplineste standardele emise de ICSA Labs (www.icsalabs.com) pentru categoria “antivirus” si a fost premiat de nenumarate ori de catre Virus Bulletin (http://www.virusbtn.com) pentru puterea de detectie si eficienta in emiterea semnaturilor pentru virusii noi aparuti. eTrust Antivirus are doua motoare independente de scanare: Inoculate si Vet, iar solutia integrata beneficiaza de ambele.

In plus, arhitectura client-server sub care a fost conceput DNA eMail Scanner ofera utilizatorului o solutie unitara si robusta pentru cele mai populare trei servere de mail pe Linux: Sendmail, Postfix, Qmail.

“Colaborarea cu Prefabricate Vest s-a desfasurat in cele mai bune conditii, specialistii IT avand extrem de bine prioritizate criteriile de evaluare a unei solutii de securitate. Am avut si avantajul de a le putea oferi o solutie conforma cerintelor existente de securizare impotriva atacurile virale sosite pe sistemul de posta electronica si care, in plus, asigura instalare rapida si administrare centralizata.” afirma Cristi Iliescu, Project Manager pentru DNA eMail Scanner, DNA Software.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/pentru-securitatea-comunicarii-electroniceprefabricate-vest-foloseste-dna-email-scanner