PORSCHE LEASING ROMANIA REALIZEAZA PROCESUL DE STOCARE A DATELOR LA VITEZA MAXIMA

BUCURESTI - 1 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Porsche Leasing Romania a decis achizitionarea si implementarea solutiei de gestiune a stocarii datelor de la Computer Associates.

PORSCHE LEASING ROMANIA REALIZEAZA PROCESUL DE STOCARE A DATELOR LA VITEZA MAXIMA

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates anunta ca, recent, Porsche Leasing Romania a decis achizitionarea si implementarea unei solutii complete de gestiune a stocarii datelor. Alegerea companiei Porsche Leasing a fost solutia BrightStor ARCserve Backup, oferita de Computer Associates. Viteza mai mare a intregului proces de backup, siguranta datelor stocate, automatizarea si centralizarea procesului, au constituit principalele argumente care au stat la baza acestei decizii.
Porsche Leasing Romania este o filiala a Porsche Bank AG si actioneaza in calitate de partener de finantare al importatorului Porsche Romania. Scopul organizatiei este sustinerea activitatii de vanzare a importatorului general pentru marcile Audi, Porsche, Seat, Skoda, Volkswagen, autoturisme si vehicule comerciale. In acelasi timp, ca firma independenta, Porsche Leasing Romania isi propune realizarea unei cresteri consistente a rezultatelor (o cota de finantare de 40% din livrarile de autoturisme ale Porsche Romania), punand insa permanent riscul pe primul plan si cautand sa-i minimizeze ocurenta.
"Porsche Leasing Romania este o companie aflata intr-un permanent proces de dezvoltare, al carei obiectiv pe termen mediu si lung este evolutia financiara continua si constanta. In aceste conditii, decizia de asigurare a datelor prin stocare si recuperare se constituie intr-o atitudine normala, determinata de necesitatea securitatii datelor informatice si in aceeasi masura, de dorinta de a imbunatati procesul de business prin intermediul unei solutii inteligente de ultima generatie. Alegerea BrightStor ARCserve Backup de la Computer Associates a fost determinata de faptul ca acest produs ne confera posibilitatea unui proces automat de backup la o viteza sporita, crescand eficienta tuturor operatiunilor de gestiune a stocarii datelor. In plus, scalabilitatea produsului oferit de Computer Associates raspunde necesitatilor infrastructurii existente in cadrul Porsche Leasing. Cu acest produs mentinem siguranta datelor informatice si continuitatea afacerii," declara Dl. Marius Ignat, reprezentant al Departamentului IT din Porsche Leasing Romania.
BrightStor ARCserve Backup este un sistem distribuit cu management centralizat, de tip client/server. Format din server de backup, interfata de administrare, optiuni si agenti, solutia corespunde celor mai exigente cerinte ale utilizatorilor, putand fi implementata in infrastructuri eterogene. Flexibilitatea si eficienta sunt sporite de instalarea remote pentru agenti, suportul pentru multiplexare in timp real (pana la 32 stringuri) si posibilitatea de salvare intermediara pe disc. Interfata de administrare, ce poate fi instalata pe orice masina din retea fara restrictionarea accesului si care poate gestiona mai multe servere de backup, permite nu doar gestionarea operatiilor de salvare/restaurare, ci si realizarea operatiilor de acces sau intretinere pentru dispozitivele de stocare.
"Cresterea spectaculoasa din ultimii ani a pietei auto in Romania, se datoreaza in parte dezvoltarii unui sistem de solutii financiare diverse si facile atat pentru companii cat si pentru utilizatorul final. In conditiile unei piete de leasing concurentiale, decizia Porsche Leasing de a adauga valoare companiei prin implementarea unei solutii competitive de stocare si recuperare a datelor, se constituie intr-o atitudine in concordanta cu directia ascendenta urmata de companie. Avem convingerea ca alegerea solutiei de stocare de catre Porsche Leasing reprezinta un prim pas intr-o colaborare de succes cu DNA Software,” declara Mihai Olaru, Director general DNA Software.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/porsche-leasing-romania-realizeaza-procesul-de-stocare-a-datelor-la-viteza-maxima