PREMII DE EXCELENTA PENTRU SOLUTIILE DE SECURITATE eTRUST DE LA COMPUTER ASSOCIATES

BUCURESTI - 4 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Solutiile de securitate eTrust de la Computer Associates au primit recent Premiul de Excelenta si Premiul "Reader's Choice" de la SC Magazine

PREMII DE EXCELENTA PENTRU SOLUTIILE DE SECURITATE eTRUST DE LA COMPUTER ASSOCIATES

DNA Software - Computer Associates Regional Representative anunta ca, recent, solutiile de securitate eTrust de la Computer Associates au primit premiul de excelenta si premiul “Reader’s Choice” oferite de SC Magazine.

Solutiile de securitate din gama de management al accesului si identitatii (eTrust Identity and Access Management) au primit premiul de excelenta SC Magazine pentru “Cele mai bune solutii de securitate destinate domeniului medical”. eTrust Identity and Access Management ajuta companiile sa-si coordoneze strategia de management al securitatii cu obiectivele business, generand reducerea costurilor si a riscurilor de securitate, precum si maximizarea eficientei managementului.

Solutia eTrust Network Forensics a primit premiul “Reader’s Choice” pentru “Cea mai buna solutie de securitate pentru sectorul telecomunicatiilor”. Solutia ofera o metodologie performanta de realizare a investigarilor, astfel incat ofiterii de securitate pot cerceta si analiza orice incident de securitate. Analizele avansate si datele centralizate eficientizeaza conexiunile dintre securitate si managementul retelei prin furnizarea informatiei necesare pentru implementarea si mentinerea securitatii retelei.

“Multumim cititorilor si comisiei de premiere SC Magazine pentru girul acordat Computer Associates,” declara Toby Weiss, prim-vicepresedinte in cadrul eTrust Security Management de la Computer Associates. “Aceste premii evidentiaza succesul CA in intelegerea si rezolvarea necesitatilor de securitate ale comunitatii globale de afaceri.”

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/premii-de-excelenta-pentru-solutiile-de-securitate-etrust-de-la-computer-associates