SOLUTIILE COMPUTER ASSOCIATES EFICIENTIZEAZA PROCESUL DE BUSINESS

BUCURESTI - 24 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Solutiile de Asset Management de la CA vizeaza eficientizarea afacerii la nivelul mediului informatic si asigura maximum de productivitate a utilizatorului.

SOLUTIILE COMPUTER ASSOCIATES EFICIENTIZEAZA PROCESUL DE BUSINESS

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates (CA) anunta disponibilitatea pe piata romaneasca a celei mai recente versiuni a solutiei Desktop DNA. Solutia Desktop DNA r 11 de la Computer Associates face parte din suita de solutii de Enterprise Management, pentru care Computer Associates este recunoscut ca lider mondial. Potrivit celor mai recente studii realizate de IDC, Forrester si Meta Group, solutiile CA de Asset Management din aceeasi categorie de Enterprise Management, au fost clasificate ca fiind cele mai performante in administrarea proactiva a bunurilor IT. Solutiile de Enterprise Management vizeaza eficientizarea procesului de afaceri la nivelul mediului informatic, Desktop DNA r 11 asigurand, in acelasi timp, maximum de productivitate a utilizatorului.

Odata cu actualizarea PC-ului sau cu transferarea unui utilizator la o alta statie de lucru, informatia unica specifica fiecaruia (setarile aplicatiilor, profilul si datele utilizatorului) trebuie transferata in vederea evitarii intreruperii activitatii. Unicenter Desktop DNA automatizeaza procesele de management, de transfer si de mentenanta a bunurilor informatice ale userului respectiv, simplificand astfel activitatile de actualizare sau inlocuire. Capacitatea produsului de a replica cu usurinta configurarile desktopului reduce costul total al intretinerii, elimina pierderile de timp ale end-userului, creste productivitatea personalului tehnic si reduce semnificativ cererile de help desk, astfel incat investitia in acest produs se recupereaza in intregime, intr-o perioada scurta de timp.

“In lipsa unei solutii performante, administratorul IT trebuie sa intrerupa activitatea utilizatorului in vederea efectuarii oricarei operatiuni la nivelul desktopului. In afara de aceasta, recreerea mediului unic al fiecarui utilizator este un proces complicat care consuma si timp si resurse. In situatia in care reteaua cuprinde un numar mare de statii de lucru, acest proces poate produce o bresa serioasa in activitatea companiei. In prezent, companiile sunt din ce in ce mai interesate sa-si pastreze permanent sistemele IT productive, competitive, monitorizate si protejate. Cu ajutorul Unicenter Desktop DNA de la Computer Associates, administratorii IT pot realiza operatiunile de management, actualizare si migrare in cel mai scurt timp si cu costuri minime, evitand intreruperea activitatii si mentinand informatia specifica fiecarui utilizator”, declara Costel Ciupitu, Business Consultant in cadrul DNA Software.

Unicenter Desktop DNA se licentiaza pe noduri (statii de lucru si servere). Incadrarea intr-unul din programele speciale de licentiere oferite de CA se face in functie de amploarea implementarii si de tipul organizatiei.


Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com