TEHNOLOGII DE STOCARE COMPUTER ASSOCIATES

BUCURESTI - 4 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software - Computer Associates Regional Representative a prezentat solutiile de stocare BrightStor, in cadrul evenimentului "Storage, Networking & Disaster Recovery", organizat de IDG la sfarsitul lunii martie.

TEHNOLOGII DE STOCARE COMPUTER ASSOCIATES

DNA Software – Computer Associates Regional Representative a participat la sfarsitul lunii martie la editia a IV-a a evenimentului “Storage, Networking & Disaster Recovery”, organizat de IDG Romania la World Trade Center. DNA Software a prezentat provocarile actuale de gestiune a datelor si evolutia tehnologiilor de stocare, descriind modalitatile in care solutiile de stocare ale CA rezolva problemele actuale legate de cresterea exploziva a volumului datelor, modificarea rapida a tehnologiilor, latimea de banda limitata, precum si cerinta de “Zero down time”.

Reunite in suita BrightStor, solutiile de stocare CA acopera o zona extinsa a procesului de gestiune a datelor, fiind impartite in solutii de backup de baza, cu o arie extinsa de agenti si optiuni, solutii de backup pentru laptop-uri si desktop-uri si solutii de backup pentru enterprise management.

BrightStor ARCserve Backup este un produs de baza pentru backup care se caracterizeaza prin instalare rapida si utilizare usoara, prin scalabilitate si management centralizat. Computer Associates ofera o serie vasta de agenti si optiuni pentru aceasta solutie de backup. Printre agenti enumeram agentii de sistem (Windows, Linux, Netware, Unix, MAC OS, Open File), agentii de baze de date (SQL, Oracle, Sybase, Informix) si agentii de aplicatii (Exchange, Lotus Notes, SAP R3). Cele mai importante optiuni ale solutiei sunt Tape Library, Optical Library, SAN, NAS.

Pentru protectia completa a datelor, solutia de stocare oferita de Computer Associates inglobeaza solutia eTrust Antivirus, ceea ce elimina posibilitatea stocarii unor informatii corupte.

“Solutiile de stocare oferite de Computer Associates au fost create pentru a raspunde necesitatilor pietei si sunt actualizate in permanenta in functie de evolutia tehnologiilor IT”, declara Catalin Matei, Product Manager, DNA Software. “Datele sunt in prezent cea mai importanta resursa business, iar BrightStor contribuie la optimizarea gestiunii datelor prin asigurarea disponibilitatii continue si a integritatii acestora”.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/tehnologii-de-stocare-computer-associates