Psiholog Bucuresti

Bacau - 14 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Docplanner.ro este primul director propus clientilor, pacientilor pentru a oferi pareri, in legatura cu medicii la care merg. Docplanner.ro este un director unde poti gasi imediat cadrele medicale din vecinatate. Un proiect lansat in Polonia si care anul acesta s-a lansat si in Romania. Speram sa aiba succes iar populatia sa inteleaga necesitatea unui good feedback atunci cand vine vorba de medicul personal.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
N
Psihologia

Psihologia

 Docplanner.ro nu este doar un simplu director. Construit pe segmente de specialitate, si regiuni, el este si un sfatuitor al pacientului atunci cand acesta este pe punctul de a-si alege docturul pe orice problema medicala. Aici fiecare fost, viitor pacient isi poate lasa parerea privind calitatea serviciului primit. O dovada a serviciului nostra, si faptului ca este un produs care are priza la piata din Romania, il demonstreaza si faptul ca in doar cateva saptamani de la lansare am adunat o baza de date de aproximativ 91 000 de medici. Aceasta cifra este reala, si toata lumea o poate verifica cautandu-si doctorul pe problema de care are nevoie.

Docplanner.ro este un serviciu fara plata, constituit in Polonia, si spera ca in acest an piata din Romania sa devina mult mai activa si sa adune un numar mai considerabil de doctori, cadre medicale care v-or putea fi la dispozitia pacientilor prin adrese complete, pareri de la pacienti, si bineinteles o comunicare mult mai rapida, pacient doctor.

In curand pe departamentul de psihologie vom avea cel mai mare numar de doctori, doctori rezidenti, practicienti.

Despre Docplanner

ZnsnyLekarz Sp. z. o. o.
ul. Kolejowa 5/7
Poland