Leasing în 24 ore prin Dr. Credit

BUCURESTI - 30 iulie 2008

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Dr. Credit, brokerul de credite cu cea mai extinsă reţea de puncte de prezenta, a introdus recent în oferta sa finanţările prin leasing oferite de către International Leasing IFN SA.

Oferta Dr. Credit include alături de credite de consum şi credite bancare, finanţări prin leasing auto, de echipamente şi imobiliar acordate de către BCR Leasing, Unicredit Leasing şi, recent, International Leasing.
Produsul de finanţare a autovehiculelor, Turbo Leasing, promovat de către International Leasing IFN, se distinge prin rapiditatea aprobării şi a finanţării. 'Primele solicitări de leasing au fost aprobate în timp foarte scurt, clientul nostru preluând autoturismul finanţat a doua zi lucrătoare după depunerea cererii de finanţare. International Leasing a dat dovada de flexibilitate, transparenţa în comunicarea condiţiilor de acordare, respectiv aprobare a dosarelor de leasing, venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu soluţii prompte şi avantajoase' a declarat Mădălina Iftode, operations officer Dr. Credit.
Turbo Leasing este adaptat nevoilor societăţilor comerciale care doresc să eficientizeze utilizarea resurselor financiare proprii şi să minimizeze timpul dintre solicitarea unei finantari şi obţinerea efectivă a acesteia. Finanţările se acordă pe o perioadă de maxim 60 de luni, iar dobânda anuală pentru contractele în euro este de 7,25%. Aprobarea finanţării prin leasing este instantanee, introducerea datelor în sistem şi efectuarea plăţii către furnizor putând dura până la 24 de ore.
Dr. Credit acordă finanţări destinate achiziţiei de autovehicule prin credit bancar şi leasing financiar. Creditul bancar este destinat în special persoanelor fizice, pe când leasingul se adresează atât persoanelor fizice cat şi juridice şi poate finanţa autoturisme, autocamioane şi autocare.

Despre Doctor Credit SA

Dr. Credit este marca sub care îşi desfăşoară activitatea S.C. Doctor Credit S.A., brokerul de credite din România cu reţeaua teritorială cea mai extinsă. Dr. Credit oferă prin mai mult de 150 de puncte de prezenta clienţilor săi persoane fizice şi juridice credite de consum, credite de nevoi personale, ipotecare şi leasing, colaborând în acest moment cu 5 societăţi de credit de consum, 5 bănci şi 3 societăţi de leasing şi având deschise discuţii cu o serie de alţi finanţatori.

Pentru informaţii suplimentare va rugăm sa contactaţi
Doctor Credit S.A.
Calea Floreasca nr. 169
Corp A, etaj 2
Bucureşti
web: www.drCredit.ro
telefon: 021 311 6833, 021 311 6834
Adrian Dobîndă, director general

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/doctor-credit-sa/leasing-in-24-ore-prin-dr-credit