iBis ERP vine cu o oferta de nerefuzat!

Iasi - 16 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Pentru ca doreste sa fie alaturi de companiile mici si mijlocii si sa le sprijine in dezvoltarea lor, DoHu Consulting va pune la dispozitie o varianta Small Business a produsului iBis ERP, o solutie software de management al afacerii pentru companiile de productie si distributie.

iBis ERP vine cu o oferta de nerefuzat!

Small Business iBis ERP va ofera instrumente puternice de masurare, monitorizare si urmarire a proceselor cheie ale afacerii. Aplicatia pentru planificarea resurselor firmei asigura informatii de calitate, prelucrate la timp si cu costuri reduse, pe care se pot fundamenta corect deciziile managerilor si care pot orienta din ce in ce mai mult activitatea companiei spre parteneri, clienti sau furnizori.

DoHu Consulting vine acum si cu o oferta speciala pentru dumneavoastra. La achizitionarea pachetului Small Business iBis ERP va asiguram implementarea gratuita, beneficiind astfel de o reducere de 50% din pretul total al produsului.  Astfel, companiile care doresc o solutie software de tip ERP stabila si adaptata afacerii lor, pot sa minimizeze investitia pe parcursul primilor ani de utilizare, profitand acum de acesta oferta special creata pentru ei.

Pachetul Small Business se adreseaza firmelor care:

    Doresc un sistem capabil care sa sprijine nevoia de automatizare si eficientizare a proceselor operationale;Doresc rapoarte detaliate despre activitatile de baza (si nu numai);Doresc sa aiba o imagine clara si completa a business-ului detinut atat din punct de vedere financiar-contabil, cat si managerial  sau logistic (evidenta stocurilor, distributiei).Doresc sa maximizeze productivitatea si sa creasca satisfactia clientilor. Au mai putin de 10 utilizatori;Nu dispun de resursele financiare pentru a suporta acum costul implementarii;

Asadar, ce mai astepti? Pentru o oferta detaliata contacteaza-ne la numar de telefon 0723 164450 sau pe adresa de email: office@dohu.ro.

Despre DoHu Consulting

Suntem o companie ce are ca obiect principal de activitate dezvoltarea de aplicaĊ£ii software alaturi de oferirea de consultanta in domeniul IT. Pe parcursul activitatii am lansat pe piata de profil romaneasca produse precum iBis ERP.