Comunicate DokStation

DokStation

Compania DokStation a emis 11 comunicate de presa

 • DokStation 7: cele mai noi documentare despre muzica se vad la Bucuresti, intre 20-24 septembrie

  poster DokStation 2023

  BUCURESTI - 19 septembrie 2023

  Ajuns la a saptea editie, DokStation Music Documentary Film Festival – singurul festival din tara dedicat documentarelor muzicale – are loc saptamana aceasta (20-24 septembrie), in mai multe spatii din Bucuresti: Control Club, Cinema Elvire Popesco, Expirat si Gradina cu Filme.

  Editia de anul acesta aduce in fata publicului 19 filme documentare, majoritatea in premiera nationala, cu si despre legende ale muzicii rock: Pink Floyd & Syd Barrett, Nick Cave, Annie Lennox, Gogol Bordello, Joan Baez, Jimi Hendrix, AC/DC, Little Richard, Sinéad O’Connor, Gary Young (Pavement) si multi altii, dar si concerte cu trupele DakhaBrakha (ethno-chaos, Ucraina) si Lalalar (electro/psych rock, Turcia).

  Programul proiectiilor si evenimentelor conexe este disponibil la: dokstation.ro

  Biletele sunt disponibile pe Eventbook.ro.     comunicatul de presa

 • DokStation pop-up event la Cluj: concert Michael Gira & Norman Westberg si proiectie ‘Swans: Where Does A Body End?’

  poster concert Michael Gira si Norman Westberg

  BUCURESTI - 8 octombrie 2019

  DokStation Music Documentary Film Festival vine la Cluj! Sambata, 26 octombrie, de la ora 20.30, la Cinema Arta din Cluj-Napoca, DokStation prezinta un concert extraordinar cu membrii Swans, Michael Gira & Norman Westberg, in varianta solo. Concertul va fi precedat de proiectia documentarului Swans: Where Does A Body End? (regia: Marco Porsia, 2019), vineri, 25 octombrie, de la ora 20.30.

  Biletele s-au pus in vanzare prin Eventbook.ro.
      comunicatul de presa

 • Se apropie DokStation 4, editia disco

  poster DokStation 2019

  BUCURESTI - 27 august 2019

  Ajuns la a patra editie, DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc in perioada 12-15 septembrie, in mai multe locuri din Bucuresti. Filme despre evolutia muzicii disco , documentare cu si despre Radiohead , INXS , David Bowie , Suede , Elvis sau PJ Harvey , dar si productii autohtone vor fi proiectate in cele patru zile de festival, la Control Club, Expirat – Halele Carol, Apollo 111, precum si in aer liber la Fabrica Gastropub si Plaza Romania.    comunicatul de presa

 • Avanpremiera DokStation 2019: proiectie documentar Sting – A Free Man

  poster Avanpremiera DokStation 2019

  BUCURESTI - 14 august 2019

  Joi, 15 august, incepand cu ora 19.00, are loc avanpremiera celei de-a patra editii a DokStation Music Documentary Film Festival , la Fabrica Gastropub (Splaiul Unirii, 160).

  In Avanpremiera editiei a 4-a a DokStation, va fi proiectat, in premiera nationala, filmul documentar Sting : A Free Man (2017, regia: Julie Veille), precedat de o selectie muzicala din discografia Sting si The Police.

  Intrare libera.    comunicatul de presa

 • DokStation 4 – editie disco, in septembrie, in Bucuresti

  poster DokStation 2019

  BUCURESTI - 18 aprilie 2019

  DokStation Music Documentary Film Festival revine in Bucuresti, in perioada 12-15 septembrie 2019, cu o editie dedicata muzicii disco , dar si cu cele mai recente documentare cu si despre PJ Harvey , Suede si New Order , in premiera nationala.

  Ca de obicei, festivalul va aduce in fata publicului bucurestean proiectii, concerte, evenimente si ateliere pentru copii si tineri, atat in cladiri cu istorie si traditie, cat si in spatii neconventionale.
      comunicatul de presa

 • Filme despre eroi punk, legende ale jazz-ului si vedete pop, la DokStation 2018

  Poster DokStation 2018

  BUCURESTI - 10 septembrie 2018

  A treia editie DokStation Music Documentary Film Festival incepe joi, 13 septembrie, in mai multe locuri din Bucuresti. Filme cu si despre George Michael , Whitney Houston , Joy Division, The Clash, The Fall, Radiohead si multi alti artisi de renume vor fi proiectate in cele 4 zile de festival (13-16 septembrie) la Control Club , Spatiul M60 , Apollo 111 , precum si in aer liber, in parcarea Plaza Romania .

  Invitatul special al acestei editii este muzicianul si regizorul Don Letts – figura emblematica a miscarii punk din Marea Britanie – iar programul este completat de DJ-ul american Afrika Bambaataa , regele electro funk-ului si pionier al miscarii hip-hop.

  Programul proiectiilor si evenimentelor conexe este disponibil la http://dokstation.ro/ program /. Biletele sunt disponibile pe Eventbook.ro.    comunicatul de presa