dolimex

Comunicate de presa si evenimente pe tema dolimex

 • dolimex. Sigle

  dolimex

  Iasi, Iasi - 21 martie 2022

  Comunicat de DOLIMEX SRL

  ... dolimex SRL, anunta finalizarea proiectul cu titlul „ Capital de lucru SC dolimex SRL” proiect nr. M2-12220 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: proiect , capital , dolimex

  Vezi toate comunicatele de presa despre dolimex

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dolimex.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dolimex. Informatiile despre dolimex cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dolimex, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dolimex, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.