Ana-Maria si Vasile Mihaila lanseaza prima carte de networking scrisa pentru nevoile specifice ale pietei romanesti si prima aplicatie software de networking personal.

BUCURESTI - 27 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Pe data de 22 Octombrie 2010, la Rin Grand Hotel, Ana Maria si Vasile Mihaila au lansat prima carte de networking adaptata nevoilor specifice ale economiei romanesti din aceasta perioada si primul software de networking personal.

Ana-Maria si Vasile Mihaila lanseaza prima carte de networking scrisa pentru nevoile specifice ale pietei romanesti si prima aplicatie software de networking personal.

Cu patru ani in urma, Ana Maria si Vasile Mihaila au adus in Romania franciza Business Network International (BNI), cea mai mare organizatie de networking din lume, punand astfel bazele acestui sistem la noi in tara. Astazi, cei doi specialisti in networking fac un pas mai departe, lansand prima carte care abordeaza acest subiect din perspectiva necesitatilor specifice ale pietei romanesti. Aceasta este prima dintr-o serie de actiuni menite sa ajute oamenii de afaceri din Romania sa isi dezvolte reteaua personala de contacte, si sa o gestioneze astfel incat sa isi atinga obiectivele de afaceri.

Prin cartea “Fii Networker!” autorii si-au propus sa ofere informatii despre cum se poate practica networking-ul in mod eficient, despre construirea si dezvoltarea retelei proprii de contacte si despre cum poate aceasta activitate sa devina un instrument de crestere a eficientei atat in viata personala cat si in afaceri. Cartea se adreseaza managerilor si antreprenorilor, liber-profesionistilor, dar si studentilor cu obiective marete in cariera sau somerilor care doresc sa isi gaseasca un loc de munca bun.

„Nu invatam generatia viitoare de profesionisti in afaceri nimic despre cum sa isi construiasca afacerea cu ajutorul networkingului sau al marketing-ului bazat pe recomandari. Realmente, niciuna dintre cartile academice dedicate afacerilor sau marketing-ului nu s-a focusat asupra acestei zone, despre care cea mai mare parte a oamenilor de afaceri spun ca este una din cele mai importante in crearea succesului unei companii. Recomandarile sunt un izvor nesecat de profit...”, afirma autorii.

Odata cu lansarea cartii, cei doi autori anunta si apropiata lansare a aplicatiei software de networking “Fii Networker!”, prima aplicatie care imbina gestionarea bazei de date de contacte personale cu o agenda de lucru, fiind astfel un instrument extrem de util pentru stabilirea obiectivelor personale si de afaceri si pentru corelarea acestora cu reteaua de contacte. In curand, aplicatia va fi disponibila in versiunea beta. Cei interesati sa participe la testarea acesteia se pot inrola in programul beta accesind site-ul www.fiinetworker.ro. Data estimata pentru lansarea versiunii finale a softului este 15 ianuarie 2010.

Despre DOLPHIN BUSINESS MANAGEMENT S.R.L.

Business Networking International, pe scurt BNI, una dintre cele mai mari organizatii internationale de networking, prezenta in peste 40 de tari, cu mai mult de 100.000 membri activi, a ajuns in Romania la finalul anului 2006, la initiativa sotilor Ana Maria si Vasile Mihaila.

Anul trecut, membrii BNI au schimbat 6,2 milioane de referinte care au generat un profit de peste 2,6 miliarde de dolari pentru acestia.
PR Manager: Oana Chivu
0723 360 808

PR Assistant: Adina Calin
0728 116 678

office@dolphinmanagement.ro