Domeniul Greaca - join the club

BUCURESTI - 16 iulie 2013

Comunicat tip General in Constructii, Sanatate, Social, Turism, Imobiliare

Live site


Cum ar fi sa traiesti intr-un resort de cinci stele? Pentru multi dintre noi, ideal. Incepand din acest an, o realitate accesibila.

 Domeniul Greaca - Clubul Rezidential

Domeniul Greaca - Clubul Rezidential

Domeniul Greaca este un resort de cinci stele in plina dezvoltare, un proiect indraznet pentru o piata instabila. Este povestea unei afaceri demarate spre finalul anul 2011 care a crescut incet si sigur, reusind sa formeze in jurul sau o comunitate de oameni frumosi, creativi si dornici sa iasa din standard. Principalele valori ale acestei comunitati sunt marcate de un stil de viata sanatos, bun gust, confort si siguranta.

Mai exact, este vorba despre un proiect frumos care mizeaza atat pe calitatea si seriozitatea cu care este conceput, cat si pe locul in care este amplasat: Domeniul Greaca – Clubul rezidential. 

Acest tip de proiect ofera nenumarate avantaje, atat legate de confort si siguranta, cat si avantaje financiare. Clubul rezidential consta in construirea unor case ce pot avea destinatie de vacanta sau de locuire permanenta, in cadrul resortului Domeniul Greaca.

Casele sunt special concepute pentru nevoile unor categorii variate de oameni; fie ca este vorba despre tineri la inceput de drum, familii cu mai multi copii sau oameni ce doresc sa faca o investitie imobiliara profitabila, la Domeniul Greaca vor gasi casa potrivita. Dezvoltatorul a proiectat trei tipuri de case cu toate facilitatile incluse. Iar in afara faptului ca a locui intr-un resort de cinci stele inseamna siguranta si confort, Domeniul Greaca propune o viata traita dupa traditiile sanatoase romanesti aduse in contemporan. Cum ar fi sa vezi cum cresc fructele si legumele pe care urmeaza sa le ai pe masa? Cum ar fi sa respiri cel mai curat si proaspat aer de tara, avand acelasi confort urban? Cum ar fi sa mananci la restaurant la acelasi pret pentru care ai gati acasa?  Sau, cum ar fi ca atunci cand nu esti acasa, locuinta ta sa produca bani? Pentru multi dintre noi, ideal. Incepand din acest an, o realitate accesibila.

"Clubul rezidential de la Domeniul Greaca este un proiect special, nascut pentru oameni frumosi, profesionisti in diverse domenii care isi doresc un stil de viata in afara standardelor citadine, dar fara a renunta la modernitate. Acest club este pentru cei care indraznesc sa traiasca altfel, sa dezvolte afaceri si proiecte fara a locui neaparat in capitala. Este ideal pentru oameni de afaceri sau cu profesii liberale, familii cu copii si bunici – oameni pentru care viata sanatoasa,  bazata pe sport, mancare naturala si aer curat, este singura optiune", a declarat Nicole Toma, director marketing Domeniul Greaca.

Aflat la doar 40 de minute de Bucuresti, in zona de Est, Domeniul Greaca este un resort de 32 hectare, in plina dezvoltare. In acest moment include un conac cu 16 camere de cazare, un restaurant cu terasa, o crama moderna, o platforma ce cuprinde doua piscine, jacuzzi, baldachine, sezlonguri, bar si bucatarie proprii, cu o capacitate de 400 de locuri, doua terenuri de tenis dotate cu nocturna si multe posibilitati de agrement. In jurul resortului se intind sase domenii mari de vanatoare, al caror areal depaseste 23.000 ha. In imediata apropiere este salba de lacuri Magura, de unde pescarii vin cu povesti si capturi impresionante, iar la doar 5 km de conac se afla Dunarea, unde pasionatii de navigatie pot da frau liber imaginatiei.

Urmatoarea etapa de dezvoltare include constructia unui SPA modern, dotat cu piscina interioara, sali de cosmetica, masaj si fitness. Urmeaza un mic aerodrom pentru zboruri de agrement si un poligon de Tir Sportiv.

Cea mai importanta investitie va fi marcata de amenajarea unui teren de golf cu 18 gauri. Odata cu finalizarea acestui proiect, la Domeniul Greaca, va fi cel mai mare teren de golf din Romania.