domestic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema domestic

 • domestic. Dacia transportă „Domestic”

  domestic

  Bucuresti - 19 March 2013

  Comunicat de Automobile Dacia SA

  ... domestic” pleacă în caravană în şase oraşe ale ţării, în Dacia Logan. Cel mai recent lungmetraj regizat de Adrian Sitaru, va fi lansat la Deva (15 martie), Sibiu (16 martie), Bucureşti (21 martie), Cluj-Napoca (22 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dacia , regizor , logan , domestic , adrian sitaru

 • domestic

  Bucuresti - 1 August 2007

  Comunicat de Delamode Romania SRL

  ... domestic Romanian retail ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre domestic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul domestic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la domestic. Informatiile despre domestic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul domestic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la domestic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.