dominusCRM

Comunicate de presa si evenimente pe tema dominusCRM

 • dominusCRM

  Bucuresti - 13 septembrie 2011

  Comunicat de Aspera Business Solutions S.R.L.

  Cu o experienta de peste 5 ani in care a oferit consultanta in implementarea de solutii ERP si CRM, Absol se lanseaza pe piata business din Romania cu propria solutie CRM pentru a veni in intampinarea nevoilor reale cu care se confrunta companiile in ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: crm , crm gratuit , dominuscrm , absol

  Vezi toate comunicatele de presa despre dominusCRM

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dominusCRM.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dominusCRM. Informatiile despre dominusCRM cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dominusCRM, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dominusCRM, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.