„Domo. Cumpără deștept!" - o nouă campanie de imagine Domo

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Media / Publicitate, Retail

București, 15 noiembrie 2012 - Domo Retail, unul dintre cei mai importanți retaileri din România, lansează o nouă campanie de imagine prin care își propune să dezvolte o mai bună comunicare cu clienții săi.

Păstrând sloganul „Domo. Cumpără deștept!", conceptul campaniei se bazează pe definirea emoțională a experienței de cumpărare în cadrul Domo, punând accentul pe dezvoltarea celor două atribute ale sloganului, ieșind din sfera achizițiilor bazate pe preț prin oferirea unei noi dimensiuni, bazate pe acumularea de experiențe – adevărate motive de bucurie, pretexte de a visa și de a face planuri.

Astfel, noua campanie aduce în prim plan cantitatea impresionantă de produse și implicit, opțiuni care se regăsesc în magazinele Domo sau pe www.domo.ro, dar și eforturile companiei de a-și asista clienții în toate fazele premergătoare achiziției, cu informațiile și serviciile adiționale aferente pentru ca aceștia să poată lua cele mai bune decizii.

Pe lângă cantitatea și calitatea produselor pe care le pune la dispoziția clienților, Domo le oferă totodată și experiențe audio-video și de design inedite, adresate generației formate din categoria consumatorilor orientați spre tehnologiile “smart future”, care înțeleg că tehnologia de ultimă generație le poate face viața mai frumoasă, mai ușoară și mai interesantă.

Noua campanie de imagine Domo. Cumpără deștept se va desfășura pe TV, online, indoor și in-store.

Despre Domo Retail

Domo Retail este cel mai dinamic retailer de electronice, electrocasnice si IT&C  din Romania, lider de piata in retailul de electrocasnice, cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si internationale. Domo Retail deţine o impresionanta reţea naţionala formata din peste 100 magazine cu peste 1.000 angajati, precum si magazinul on-line www.domo.ro.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de produsele comercializate, promoții şi concursuri ne puteţi urmări şi pe paginile noastre de Facebook:

Domo Online: http://www.facebook.com/DomoOnline?fref=ts

Do de la Domo: http://www.facebook.com/domo.retail?fref=ts

Mo de la Domo: http://www.facebook.com/mo.retail?fref=ts

Contact media:

Iuliana Simandan

Media Manager

iuliana.simandan@domo.ro

Telefon: 021/316 93 93

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/domo-retail/domo-cumpr-detept-o-nou-campanie-de-imagine-domo