Poze Donatie lunara

 • YachtExpert devine o publicatie lunara incepand din iunie 2008

  Poza: YachtExpert devine o publicatie lunara incepand din iunie 2008

 • Revista lunara B2B – TheInvestor – a lansat pe piata media romaneasca, un Proiect Editorial unic, intitulat generic BIZCULTURA

  Poza: Revista lunara B2B – TheInvestor – a lansat pe piata media romaneasca, un Proiect Editorial unic, intitulat generic BIZCULTURA

 • Studiidecaz.ro in exclusivitate: Pensia lunara a femeilor va fi mult mai mica decat cea a barbatilor (inregistrare video disponibila pe www.studiidecaz.ro)

  Poza: Studiidecaz.ro in exclusivitate: Pensia lunara a femeilor va fi mult mai mica decat cea a barbatilor (inregistrare video disponibila pe www.studiidecaz.ro)

 • Peste 2000 de km parcursi pe bicicleta de un neamt s-au transformat in 7.000 de euro pentru copiii din Romania

  Poza: Peste 2000 de km parcursi pe bicicleta de un neamt s-au transformat in 7.000 de euro pentru copiii din Romania

 • Intalnirea lunara a managerilor de proiect din luna martie la NOKIA ROMANIA

  Poza: Intalnirea lunara a managerilor de proiect din luna martie la NOKIA ROMANIA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul donatie lunara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la donatie lunara. Pozele pe tema donatie lunara cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul donatie lunara, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la donatie lunara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la donatie lunara.