Dorin Negrau din Arabia Saudita a creat costumele pentru piesa de teatru Doua Liniute

BUCURESTI - 9 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social, Internet

Live site

Platforma Cerculfetelordestepte.ro revine cu o noua initiativa de sustinere a dialogului cu femeile din Romania cu privire la contraceptie, prin transpunerea unei povesti de viata si a unui subiect sensibil intr-un mod inedit: o piesa de teatru.

Dorin Negrau din Arabia Saudita a creat costumele pentru piesa de teatru Doua Liniute

Cu scenariul si regia semnate de Lia Bugnar, piesa de teatru “Doua Liniute” pune in scena intr-o maniera tragic-comica destinele a doua cupluri, fiind totodata o adevarata lectie de viata.

“Subiectul avorturilor e unul foarte intim si nu-i deloc greu sa pici in capcana de a agresa spectatorul cu el. Dintr-o sala de spectacol, probabil ca unul din doi spectatori au, intr-un fel sau altul, legatura cu subiectul. Pentru unii e un subiect dureros, pentru alții unul stanjenitor, pentru unii poate fi chiar subiect tabu sau indecent. in locul din piesa unde chiar se discuta in amanunt despre avort am pornit toate motoarele farmecului si comediei, ca sa ma asigur ca spectatorul nu se va crispa si ca va urmari povestea, empatic, in continuare.” spune Lia Bugnar.

Distributia de exceptie cu actorii Marius Manole, Medeea Marinescu, Irina Antonie, Anghel Damian, Ilinca Manolache, Catalin Babliuc ,Istvan Teglas anunta un succes al acestei piese de teatru.

Costumele sunt realizate de designerul Dorin Negrau care debuteaza cu aceasta ocazie in primul esalon al teatrului romanesc.

Premiera a avut loc in data de 30 noiembrie 2013, la Teatrul Godot din Str. Blanari nr. 14, pana la finalul anului piesa se va juca in datele de 14 si 21 decembrie, urmand sa se joace pe tot parcursul anului 2014.

Despre dorin negrau

Despre cerculfetelordestepte.ro

Lansata in anul 2011, platforma cerculfetelordestepte.ro a luat nastere datorita numarului alarmant de avorturi din Romania. Cerculfetelordestepte.ro este o platforma online care ofera informații legate de contraceptie si prezinta diferitele optiuni disponibile astazi. in ultimii ani, au fost dezvoltate la nivel mondial mai multe metode contraceptive inovatoare, ce pot elimina neajunsurile metodelor clasice. Aceasta platforma ajuta femeile din Romania sa identifice opțiunea care li se potriveste cel mai bine si pe care pot mai apoi sa o utilizeze sub indrumarea unui medic specialist. Pe langa informatiile detaliate despre contraceptie, Cerculfetelordestepte.ro permite cititoarelor si posibilitatea de a efectua un test in 12 pasi, care le indica la final ce metoda contraceptiva li s-ar potrivi cel mai bine. Pornind de la rezultatul testului, cititoarele se pot consulta cu medicul ginecolog pentru a stabili impreuna metoda optima de contraceptie.