Dezvaluirile incendiare ale unui director general

BUCURESTI - 28 august 2007

Comunicat tip General in Afaceri

'Gata, m-am decis. Nu mai pot trai asa. M-am hotarat ca a venit timpul sa nu mai tac. Prea mult timp am fost 'mister nice guy'. De aceea, azi va voi spune ceea ce va doreati de mult sa aflati. Si anume…'


Dupa un astfel de inceput in cel mai pur stil al tabloidelor, 'inamicii' declarati sau ascunsi ai lui Madalin Matica - boss-ul de la DotCommerce Romania – pot rasufla usurati.

Nu este vorba de un nou atac, in stilul binecunoscut. Este ceva mai usor de digerat, de data asta.
De-a lungul zecilor de conferinte/speechuri pe care Matica le-a avut in tot felul de evenimente legate de industria online, pe blogul corporate (www.blog.dotcommerce.ro) sau pe grupul Yahoo marketing_lider , multi dintre participanti s-au intrebat 'De unde-si ia dom’le asta informatiile?'
Si iata ca din asta s-a nascut o idee. Care incepand de astazi se materializeaza intr-un proiect-experiment ce va include blogging-ul si marketingul.
Citam din stenograma care ne-a parvenit in mod misterios: “Incepand de astazi voi prezenta o carte de marketing, management, finante etc. la cateva zile. Cartea va putea fi cumparata direct din blogul meu si va avea un pret special doar pentru cititorii acestui blog.”
Care e ideea, de fapt?
Va fi pus la dispozitia doritorilor un numar extrem de limitat de exemplare din respectiva carte. Cam 5 exemplare din fiecare titlu. La epuizarea 'stocului', produsul dispare. Pentru cunoscatori, reteta are deja un nume (pe care nu-l vom da aici) si functioneaza cu succes in www.
Detaliile tehnice, precum shipping in maxim 48 de ore in toata tara precum si plata EXCLUSIV prin card sunt importante, dar nu despre asta e vorba aici 
Va ramane doar ca toti sa se intrebe, parodiind celebra replica:
'Este un experiment de e-marketing? O metoda de fidelizare a cititorilor? Sa fie o metoda de reclama pentru DotCommerce?'

Este e-commerce.

Despre DotCommerce Romania

DotCommerce România este prima companie procesatoare de cărţi de credit/debit în România şi pe pieţele Europene în dezvoltare, subsidiară DotCommerce LTD Boston.
DotCommerce România este un payment gateway care oferă soluţii de procesare on-line a plaţilor electronice atât pentru tranzacţii B2B,B2C,C2C cât şi B2G,G2B,C2G., folosind tehnologii de securitate de ultimă oră , susţinute de o vastă experienţă şi profesionalism.
Mai mult decât atât, DotCommerce România este un provider de soluţii complete de management al comerţului electronic cu ofertă deschisă la nivel mondial.
021.2314956
contact@dotcommerce.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dotcommerce-romania/dezvaluirile-incendiare-ale-unui-director-general