DotCommerce primeste premiul Best of TRADO 2005

BUCURESTI - 6 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Calitatea solutiilor de comert electronic romanesti recunoscuta pe plan european.
Cu toate ca inca se afla la debut, comertul electronic romanesc se impune prin calitatea solutiilor de procesare oferite.

DotCommerce primeste premiul Best of TRADO 2005

DotCommerce Romania, o companie infiintata in urma cu un an de zile, si care ofera solutia DotAssure, implementata deja de o serie de comercianti reunoscuti de pe piata romaneasca, a inregistrat un nou succes.
Solutia DotAssure a fost selectata pentru a participa la concursul TRADO organizat de Swiss Import Promotion Programme.
In cadrul TRADO au participat 14 solutii software din Romania si programme din Serbia, Ucraina, Macedonia si alte tari.
Fiecare program evaluat in cadrul TRADO a fost notat pe baza unor criterii care eficienta, interfata, suport si
in raport cu cerintele pietei europene. Juriul a fost alcaturi din cei mai importanti reprezentanti ai comunitatii IT din Elvetia.
Solutiei DotAssure care a participat la categoria Category Business Processes i-a fost acordat locul doi si titlul de Best of TRADO 2005.
Premiul oficial i-a fost inmanat, in cadrul expozitiei Swiss IT Orbit-iEX, desfasurata la Basel, domnului Madalin Matica, Director pentru Operatiuni Europene DotCommerce Romania.
“Faptul ca acest premiu ne-a fost acordat de catre reprezentantii unui juriu al unei tari recunoscute pentru traditia sa in domeniul bancar, nu poate decat sa ne bucure si sa ne dea incredere. Sunt convins ca acest premiu este numai unul dintre multe alte distinctii care vor confirma calitatea comertului electronic romanesc si eficienta solutiilor pe care le propune acesta » a declarat Madalin Matica, Director pentru Operatiuni Europene DotCommerce Romania.
Solutia DotAssure se bazeaza pe standardul 3D Secure, oferit de Romcard.

Despre DotCommerce Romania

Procesor.ro este site-ul comercial al primului payment gateway (serviciu de procesare a cartilor de credit/debit) deschis in Romania, in februarie 2004. Bazat integral pe solutia DotAssure™, sistemul de comert electronic pe care il prezinta si propune Procesor.ro este o solutie care se adreseaza magazinelor virtuale deja prezente pe Internet, dar si companiilor care doresc sa intre pe aceasta piata.

DotCommerce Romania
18 Juvara st,
Bucuresti
contact@dotcommerce.ro