La aniversarea a doi ani de e-commerce romanesc DotCommerce aduce PayPal in Romania !

BUCURESTI - 24 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

LA MULTI ANI comertului electronic romanesc !
Pe data de 24 februarie 2004, o data cu prima tranzactie efectuata online prin intermediul unui card de credit/debit, s-a nascut comertul electronic in Romania.

DotCommerce a asistat la nasterea acestuia si a procesat printre primele tranzactii.Considerindu-ne responsabili de cresterea si educarea acestui „copil minune” , alaturi de magazine virtuale, banci, organizatiile emitente si procesatoare, am sustinut si ne-am implicat constant in dezvoltarea comertului electronic romanesc in ultimii doi ani sub logo-ul „E-commerce Easy”.

Pina in luna Ianuarie 2006 DotCommerce Romania a inrolat pentru serviciul de acceptare plati pe card un numar de 261 de comercianti. Din acestia 193 sunt deja activi si proceseaza online, restul fiind in proceduri de implementare si/sau testare a aplicatiilor.

Acesti doi ani nu au fost usori pentru nici un jucator implicat. Atat bancile si procesatorii dar si magazinele online au facut eforturi insemnate in implementarea acestei noi metode de plata.Jurnalistii au meritul de a fi prezentat corect, constant si coerent dezvoltarile si starea existenta. Organizatiile internationale emitente de carduri si-au dat silinta sa educe si sa ajute piata romaneasca. Rezultatele au inceput sa apara si deja comertul electronic este considerat „copilul minune” al celor doua industrii: IT&C si Finante-banci.
Cu ocazia implinirii a doi ani de la nasterea comertului electronic in Romania dorim sa multumim tuturor colaboratorilor nostrii pentru ca ne-au fost alaturi si le uram „cat mai multe tranzactii online” .

DotCommerce aduce PayPal in Romania !

Cadoul aniversar al DotCommerce, la doi ani de la aparitia comertului electronic romanesc il reprezinta posibilitatea acceptarii de plati prin intermediul binecunoscutului sistem PayPal de catre site-urile tuturor clientilor companiei. Astfel, magazinele virtuale partenere vor putea accepta plati din intreaga lume prin intermediul PayPal, beneficiind astfel de un modul alternativ de plata online recunoscut la nivel mondial.

PayPal-lider al solutiilor de plata online, ofera persoanelor fizice si juridice posesoare a unei adrese de e-mail, posibilitatea de a efectua si/sau primi plati online, usor, rapid si in deplina siguranta. Serviciul este construit pe structura financiara deja existenta a conturilor bancare si a card-urilor de credit/debit . Pentru a functiona in deplina siguranta,in timp real si la nivel global , PayPal ultilizeaza cel mai avansat sistem de prevenire a fraudelor (sistem proprietar).

Despre DotCommerce Romania

DotCommerce România este prima companie procesatoare de cărţi de credit/debit în România şi pe pieţele Europene în dezvoltare, subsidiară DotCommerce LTD Boston.
DotCommerce România este un payment gateway care oferă soluţii de procesare on-line a plaţilor electronice atât pentru tranzacţii B2B,B2C,C2C cât şi B2G,G2B,C2G., folosind tehnologii de securitate de ultimă oră , susţinute de o vastă experienţă şi profesionalism.
Mai mult decât atât, DotCommerce România este un provider de soluţii complete de management al comerţului electronic cu ofertă deschisă la nivel mondial.
andreea.stan@dotcommerce.ro
contact@dotcommerce.ro