37% dintre romani prefera filmele erotice

Timisoara - 5 iulie 2007

Comunicat tip General in Social

Mai mult de o treime dintre romanii care au raspuns la intrebarea “Care este genul tau de film preferat?” au ales filmul erotic.

Publicatia online ATITUDINEA ( www.atitudinea.ro ) a realizat un sondaj de opinie in randul vizitatorilor sai, avand drept obiectiv, stabilirea genurilor de filme preferate de catre romani.
In urma analizei datelor obtinute, concluzia a fost ca romanii prefera in primul rand filmele erotice, celelalte genuri obtinand procente considerabil inferioare.
In cadrul sondajului au fost luate in considerare 11 tipuri de film care au inclus genul documentar, western, romantic, muzical, actiune, SF, erotic, animatie, comedie, drama si horror.
Dintre cele 11 genuri, filmul erotic a obtinut cele mai multe voturi, fiind ales de catre 37% dintre persoanele participante la sondaj. Daca nu au la dispozitie filmele erotice, romanii se multumesc si cu o comedie. 20% dintre persoane au considerat comedia ca fiind genul lor preferat. Locul trei l-au ocupat filmul de actiune si filmul romantic care au obtinut aprecierea in mod egal a cate 10% dintre participanti. Romanilor le mai place din cand in cand sa vizioneze un horror (6%) sau un SF (5%). Celelalte genuri au obtinut procente insignifiante, fiind optiunea a mai putin de 5% dintre persoane. Pe ultimul loc, detasat, s-a situtat genul western, fiind probabil considerat depasit.
La sondaj au participat aproximativ 2700 de vizitatori cu o varsta medie cuprinsa intre 20 si 35 de ani. Raspunsurile au fost inregistrate pe o perioada de aproximativ patru luni, studiul fiind lansat la sfarsitul lunii februarie.

Despre dowMedia

Despre ATITUDINEA
Infiintat in anul 2002, www.atitudinea.ro este un site care isi doreste sa tina cititorul la curent cu cele mai incitante noutati prin intermediul stirilor si a revistei presei care sunt actualizate zilnic. Obiectivul nostru este acela de a prezenta stirile intr-o forma cat mai placuta, de a pastra cititorul informat fara a se simti coplesit de cantitatea informatiei. In plus, spre deosebire de cotidianul obisnuit, atitudinea da dovada de flexibilitate. Fiind o publicatie online, cititorul are posibilitatea de a apela la toata arhiva de stiri, unde poate naviga cu usurinta. Pentru ca promovam deschiderea si exprimarea libera, si publicul este adaptat personalitatii site-ului.
Pentru mai multe detalii despre ATITUDINEA vizitati – www.atitudinea.ro
DOW MEDIA
Blv. Republicii, Nr.9
Romania, Timisoara
office. + 40 - [0] 356/442424
mobil. + 40 - [0] 723987815
www.dow-media.com
office@dow-media.com