Internetul te poate ajuta sa fii mai bun!

Timisoara - 26 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Social

Publicatia online ATITUDINEA (www.atitudinea.ro) a creat o rubrica speciala dedicata celor care vor sa se inscrie intr-o campanie de voluntariat, care vor sa ofere donatii sau care vor sa initieze o astfel de activitate umanitara. Scopul publicatiei noastre, este acela de a stimula astfel de activitati si de a le usura cautarile celor care au initiative benefice.

Exista multe persoane care isi doresc sa se implice in activitati umanitare insa drumul lor este ingreunat de faptul ca respectivele activitati nu sunt la indemana. In acelasi timp, exista si oameni care sunt in legatura cu astfel de initiative insa nu o gasesc pe cea care li se potriveste mai bine, iar din acest motiv nu sunt suficient de atrasi sa desfasoare o activitate voluntara.
Pentru aceste persoane, care vor sa dedice o particica din energia lor pentru cei care au nevoie de ea, Atitudinea s-a gandit sa adune laolalta cat mai multe intamplari si programe de acest gen pentru a usura sarcina celor care au intentii bonome.

Noua rubrica se numeste CAMPANII UMANITARE si va incerca sa alature cat mai multe programe de voluntariat si situatii in care sunt necesare donatii sau ajutor.
Iti doresti sa faci o donatie? Nu trebuie decat sa intri in rubrica Campanii Umanitare de pe www.atitudinea.ro si sa alegi cazul care ti se pare ca are mai mare nevoie de ajutorul tau.
Ti-ar placea sa te implici ca voluntar dar nu stii carui program sa te alaturi? Categoria Campanii Umanitare va include din ce in ce mai multe astfel de programe pentru ca tu sa le gasesti cat mai repede si sa te alaturi grupului care crezi ca ti se potriveste cel mai bine.
Le uram succes celor care vor sa isi manifeste intentiile altruiste in aceasta maniera si le multumim pentru ca isi doresc sa transforme Pamantul, intr-un loc mai bun!

Despre dowMedia

Despre ATITUDINEA
Infiintat in anul 2002, www.atitudinea.ro este un site care isi doreste sa tina cititorul la curent cu cele mai incitante noutati prin intermediul stirilor si a revistei presei care sunt actualizate zilnic. Obiectivul nostru este acela de a prezenta stirile intr-o forma cat mai placuta, de a pastra cititorul informat fara a se simti coplesit de cantitatea informatiei. In plus, spre deosebire de cotidianul obisnuit, atitudinea da dovada de flexibilitate. Fiind o publicatie online, cititorul are posibilitatea de a apela la toata arhiva de stiri, unde poate naviga cu usurinta. Pentru ca promovam deschiderea si exprimarea libera, si publicul este adaptat personalitatii site-ului.
Pentru mai multe detalii despre ATITUDINEA vizitati – www.atitudinea.ro
Simona Bancu
simona.bancu@atitudinea.ro
DOW MEDIA office: 40 - [0] 356/442424

DOW MEDIA
Blv. Republicii Nr. 9
Romania, Timisoara
office. 40 - [0] 356/442424
www.dow-media.com
office@dow-media.com