Corectarea Deviației de Sept cu Dr. Yasser Aboudan în București

BUCURESTI - 17 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dr. Yasser Aboudan este un chirurg ENT recunoscut în București, specializat în tratamentele avansate ale problemelor nazale, inclusiv corectarea chirurgicală a deviației de sept. Cu o abordare meticuloasă și utilizând tehnici chirurgicale moderne, Dr. Aboudan ajută pacienții să respire mai ușor și să îmbunătățească calitatea vieții lor.

Ce Este Deviația de Sept?

Devierea de sept nazal este o condiție comună în care septul nazal – peretele de cartilaj și os care separă cele două părți ale nasului – este deplasat de la centrul său. Acest lucru poate cauza probleme de respirație, congestie nazală cronică și alte simptome care pot afecta somnul și capacitatea de a respira normal.

Simptomele Deviației de Sept

Pacienții cu deviație de sept pot experimenta: Dificultăți de respirație printr-o parte a nasuluiRespirație zgomotoasă în timpul somnuluiEpisoade repetate de sinuzităSângerări nazale frecventeCongestie nazală persistentă

Procedura de Corectare a Deviației de Sept

Intervenția chirurgicală pentru corectarea deviației de sept, cunoscută sub numele de septoplastie, este realizată de Dr. Aboudan cu scopul de a redresa septul nazal în poziția sa corectă. Procedura este de obicei realizată sub anestezie generală și durează între o oră și o oră și jumătate. Dr. Aboudan folosește tehnici minim invazive pentru a reduce timpul de recuperare și a minimiza disconfortul postoperator.

Recuperarea După Septoplastie

Recuperarea după septoplastie este relativ rapidă, majoritatea pacienților putând să se întoarcă la activitățile lor obișnuite în câteva zile. Este posibil să apară umflături și vânătăi minore, iar pacienții vor primi instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea postoperatorie. Dr. Aboudan va asigura monitorizarea regulată a progresului fiecărui pacient pentru a se asigura că recuperarea este pe deplin eficientă și confortabilă.

De Ce Să Alegeți Dr. Aboudan pentru Septoplastie?

Expertiză Profesională: Cu o vastă experiență în chirurgia nazală, Dr. Aboudan este un specialist în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor complexe ale nasului.

Tehnologie Avansată: Utilizarea celor mai moderne tehnici și echipamente chirurgicale asigură rezultate excelente și minimizarea disconfortului.

Abordare Personalizată: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament adaptat nevoilor specifice, asigurând cele mai bune rezultate posibile.

Concluzie

Dacă suferiți de simptome cauzate de deviație de sept și căutați o soluție de lungă durată, Dr. Yasser Aboudan oferă servicii profesionale de septoplastie în București. Contactați clinica pentru a programa o consultație și pentru a discuta cum vă poate ajuta Dr. Aboudan să respirați mai ușor și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dr-aboudan-ro1/corectarea-deviatiei-de-sept-cu-dr-yasser-aboudan-in-bucuresti