Avantajele umplerii ridurilor cu acid hialuronic

BUCURESTI - 19 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Injectarea acidului hialuronic este tratamentul de elecție în medicina estetică. Aceste injectări cu acid hialuronic realizate de Dr. Diana sunt folosite pentru a umple într-un mod foarte natural pliurile nazolabiale, pliurile de tristețe și ridurile. De asemenea, îți permite să redefinești buzele care tind să devină mai subțiri și să se încrețească în jurul marginilor.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic și colagenul sunt esențiale pentru menținerea structurii straturilor pielii. Colagenul oferă pielii fermitate, în timp ce acidul hialuronic hrănește și hidratează colagenul.

Acidul hialuronic este o substanță prezentă într-un mod complet natural în corpul tău. Aceste injectări cu acid hialuronic se combină cu apa și umple spațiile intercelulare, ceea ce contribuie la puterea sa de hidratare excepțională și duce la un tratament de înfrumusețare de lungă durată a pielii care devine moale, netedă și elastică.

Se folosește astfel pentru a menține hidratarea pielii si contribuie la tonusul acesteia. Cantitatea și calitatea din dermă scad treptat odată cu vârsta. Ca urmare, pielea se usucă, devine fragilă și apar primele riduri. 

Acidul hialuronic care se folosește în filler se prezintă sub forma unui gel transparent, mai mult sau mai puțin vâscos, corespunzător caracterului său reticulat. Gradul ridicat de reticulare asigura caracterul volumizator al produsului. Un produs slab reticulat va avea un volum redus, dar foarte hidratant.

Datorită proprietăților sale de hidratare și volum, acidul hialuronic are mai multe indicații:

Este folosit de Dr. Diana ca filler pentru a trata ridurile, liniile fine, cearcănele, pierderea volumului, lasarea... În acest caz, se injectează în grosimea pielii pentru a-i reda volumul și ton.

Injectările cu acidul hialuronic este, de asemenea, folosit pentru hidratarea profundă a pielii. Este tehnica mezoliftului care constă în practicarea mai multor mici injecții la nivelul dermului, unde se formează ridurile. Pentru că pielea profund hidratată este pielea care îmbătrânește bine și care se încrețește mai puțin.Există din ce în ce mai multe produse cosmetice anti-îmbătrânire bogate în acid hialuronic.

 

Umplere cu acid hialuronic

Mărimea moleculelor de acid hialuronic variază în funcție de indicații. Alegerea acidului hialuronic injectat de Dr. Diana (reticulare, concentrație, densitate și profunzime de injectare) se va face în funcție de tipul de corecții care trebuie făcute:

Acid hialuronic slab concentrat și reticulat: pentru linii fine, riduri fine din jurul buzelor, ridurile din jurul ochilor...

Acid hialuronic concentrat: pentru pliurile nazolabiale, pliurile de tristețe, linia buzelor, ridurile obrajilor, valea lacrimilor, cicatrici...

Acid hialuronic foarte reticulat și concentrat: pentru pliurile profunde, remodelarea anumitor volume ale feței (pomeți, tâmple goale, obraji etc.).

Injectarea se realizează folosind ace fine sau microcanule pentru o precizie maximă și pentru a minimiza pe cât posibil efectele secundare.

Este acidul hialuronic sub formă de capsule interesant pe lângă creme și/sau injecții?

Pentru a completa injecțiile cu acid hialuronic și pentru a potența acțiunea cremelor antirid, există acum capsule pe bază de acid hialuronic, menite să hidrateze în profunzime pielea și să redensifice dermul. Este totusi necesar ca moleculele de acid hialuronic să reușească să pătrundă în derm, cu alte cuvinte să aibă o bună biodisponibilitate. Nu toate suplimentele alimentare oferă această proprietate. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/drdiana-ro/avantajele-umplerii-ridurilor-cu-acid-hialuronic