dreamshare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dreamshare

 • dreamshare. Echipa Dreamshare

  dreamshare

  Brasov, Brasov - 2 November 2018

  Comunicat de Adorabel Print Concept SRL

  ... dreamshare lanseaza cea mai avansata platforma de editare si comanda a produselor personalizate cu fotografii, din Romania. Bazata pe softul oferit de Taopix UK, lider mondial in domeniul personalizarii online a produselor foto, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: calendare , cadouri personalizate , dreamshare , fotocarte , poze

  Vezi toate comunicatele de presa despre dreamshare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dreamshare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dreamshare. Informatiile despre dreamshare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dreamshare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dreamshare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.