Dreamstime, milionar la doar trei ani!

BUCURESTI - 17 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dreamstime.com: Milionar in imagini, miliardar in cuvinte. Una dintre cele mai importante agentii de stock photography din lume, anunta depasirea pragului de un milion de imagini online. Fotografia este realizata de americanul Matthew Apps si a adus autorului ei, odata cu faima, si un premiu util, o unitate de stocare JOBO GIGA Vu PRO de 40GB.

In cifre, Dreamstime.com inseamna 3 ani de activitate, 300.000 de clienti din toata lumea, peste 15.000 de fotografi (amatori si profesionisti), peste 50.000 de comentarii, sfaturi si opinii pe forumul de discutii, 50.000 de imagini primite in fiecare saptamana, 120.000 de vizitatori unici in fiecare zi, 25 de milioane de vizualizari in fiecare luna, peste un milion de imagini online... si se stie ca o imagine face cat 1000 de cuvinte!

Dreamstime.com este un proiect international initiat de o companie romana, Archiweb Design, si se bazeaza pe ideea unei comunitati interactive cu doua structuri principale: designeri si fotografi. Dreamstime.com ofera utilizatorilor sai un sistem de cautare unic si orgininal, DreamFinder, un sistem instant si sigur de plata electronica cu acces imediat la fotografiile achizitionate, categorizare foarte precisa a imaginilor, topuri, galerii si colectii si, nu in ultimul rand, calitatea si pretul imbatabil al fotografiilor: 1 (unul) USD!

Despre Dreamstime.com

Pe langa imagini, la Dreamstime.com utilizatorii pot gasi si o bogata colectie de fundaluri, schite, grafice, ilustratii, dar si In the News - imagini ce surprind evenimente „la zi” din intreaga lume.
Pentru detalii si informatii suplimentare despre Dreamstime.com, contactati:
Anca Baciu, PR Executive Dreamstime.com
M: 0723 10 20 18
anca@dreamstime.com