A aparut FINANCIARUL nr. 22

Iasi - 24 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

¤ Purcelusul bancar se ingrasa; ¤ Asfaltarea bulevardelor, afacere de succes a septuagenarelor! ¤ SAPARD se extinde cu patru noi masuri; ¤ ClickNet ofera 'sansa' de a lua o teapa; ¤ Iaurturile probiotice fac 'minuni'; ¤ Taxa si pe cherestea; ¤ GHID practic privind certificarea ISO 9001; ¤ Tetierele pot produce grave leziuni ocupantilor autovehiculelor; INVITATIE: 'Participati' la CAMEX Iasi cu numai 600 lei !!!

A aparut FINANCIARUL nr. 22

A apărut FINANCIARUL nr. 22

Din titlurile editiei:

¤ Purcelusul bancar se ingrasa
¤ Asfaltarea bulevardelor, afacere de succes a septuagenarelor!
¤ SAPARD se extinde cu patru noi masuri
¤ ClickNet ofera 'sansa' de a lua o teapa
¤ Iaurturile probiotice fac 'minuni'
¤ Taxa si pe cherestea
¤ GHID practic privind certificarea ISO 9001
¤ Tetierele pot produce grave leziuni ocupantilor autovehiculelor


'Participati' la CAMEX Iasi cu numai 600 lei !!!

Numarul 23 al revistei economice FINANCIARUL va aparea pe data de 1 februarie 2006 si va fi distribuit participantilor la CAMEX Construct Iasi (2-5 februarie) si CAMEX Instal Iasi (16-19 februarie), manifestari expozitionale - organizate de compania AB plus - la care revista FINANCIARUL va participa cu stand propriu.
Daca doriti ca ofertele Dumneavoastra sa fie transmise CU EFORTURI FINANCIARE MINIME participantilor la CAMEX Construct Iasi si CAMEX Instal Iasi, revista economica FINANCIARUL va adreseaza propunerea de a publica un material dedicat societatii pe care o reprezentati. Acesta poate avea forma unui PROFIL DE FIRMA, INTERVIU sau PREZENTARE DE PRODUS(E), marimea articolului/interviului fiind de 3.500 - 4.000 caractere (1/2 pagina). Puteti opta si pentru aparita unei CASETE PUBLICITARE DE 1/2 PAGINA (250x185 mm).
Publicarea articolului sau a casetei publicitare (intr-o pagina alb-negru) presupune achitarea sumei de 600 LEI (exclusiv TVA). Pentru paginile COLOR, tariful se majoreaza cu 50%.
In cazul in care sunteti interesat(a) de aceasta propunere de colaborare, va rugam sa ne comunicati acordul dumneavoastra de principiu in cel mai scurt timp posibil, urmand ca informatiile necesare realizarii materialului sa fie transmise pana vineri, 27 ianuarie 2006.

Despre DS PRESS

Revista economica FINANCIARUL este editata la Iasi si se adreseaza companiilor nationale si internationale interesate de dezvoltarea afacerilor in judetele Regiunii de Dezvoltare Nord-Est.
FINANCIARUL se distribuie pe baza de abonamente (NU se vinde la chioscuri).

Narcisa UNGUREANU
director Marketing
marketing@financiarul.ro