DSV se lanseaza in Romania

BUCURESTI - 3 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

DSV Solutions S.R.L are placerea sa anunte lansarea oficiala a brandului DSV si pe piata romaneasca, incepand cu luna aprilie.
Grupul DSV (De Sammensluttede Vognmænd) a fost fondat în 1976 în Danemarca, devenind unul dintre liderii mondiali in domeniul transportului international si al logisticii.

DSV se lanseaza in Romania

DSV se lanseaza in Romania.

Cu o cifra de afaceri de 4,4 miliarde de euro si 19000 de angajati, Grupul DSV are o retea proprie de peste 500 de birouri, iar parteneriatele incheiate cu agenti atent selectionati fac posibila prezenta companiei in peste 100 de tari.
Politica promovata a plasat Grupul DSV in topul companiilor celor mai profitabile din Europa care ofera servicii de transport international si logistica. Secretul succesului obtinut intr-un timp atat de scurt consta in imbunatatirea continua a calitatii serviciilor, in utilizarea strategica a resurselor si orientarea catre clienti.
Datorita specializarii pe cele 3 divizii, Road, Air & Sea si Solutions, DSV a perfectionat serviciile, oferind cele mai eficiente servicii de transport si logistica.
Implicarea clientilor si a angajatilor in procesul de luare a deciziilor are ca rezultat transformarea intr-o organizatie in care inovatia si comunicarea sunt pe primul loc. Grupul DSV are echipe de mangement local competente, capabile sa gaseasca intotdeauna solutii creative.
In 2006, ca o recunoastere oficiala a pozitiei de lider in domeniul logisticii, DSV a obţinut in Romania „Premiul pentru cea mai bună companie de logistică”, decernat in cadrul Galei Premiilor din Industria Transporturilor.

Ca parte a campaniei de rebranding, numele de înregistrare al companiei a fost schimbat din Frans Maas Romania S.R.L. în DSV Solutions S.R.L., iar noul web site al companiei poate fi accesat la adresa www.dsv.com.

Despre DSV Solutions SRL

Reprezentare in teritoriu:

Bucuresti :
Aeroportul International “Henri Coanda”
Centrul Logistic Pipera
Bucuresti West

Timisoara

Ploiesti

Oradea

Servicii oferite:
1. TRANSPORT INTERNAŢIONAL (export/import, inclusiv în sistem “door” to “door”) : rutier (dedicat / grupaj, inclusiv linii directe din/spre Austria, Italia, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca), maritim (dedicat & grupaj), aerian, transporturi speciale (agabaritice, charter aerian sau maritim)

2. TRANSPORT INTERN (aerian/rutier) – preluări/livrări de marfă din/în Bucureşti şi provincie

3. COMISIONARE VAMALĂ - întocmire declaraţii vamale (export/import), asistenţă vamală, consolidări şi divizări, tranzite vamale, atât în sediile noastre din Bucureşti (Aeroportul Internaţional Henri Coanda şi Centrul Logistic Pipera), cât şi în Ploieşti, Timişoara şi Oradea.

4. DEPOZITARE – cu/fără supraveghere vamală, sau în regim de antrepozitare, asigurând condiţii de securitate deplină în depozitele noastre din Bucuresti şi din provincie (59.000 mp spaţiu de depozitare tip A).

5. LOGISTICĂ ŞI DISTRIBUŢIE - începând cu procesarea comenzilor şi gestiunea stocurilor, până la livrarea propriu-zisă a mărfurilor către utilizatorii finali, toate acestea realizate la standarde occidentale, utilizând echipamente specializate.

Raluca Dretcanu
sales@ro.dsv.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dsv-solutions-srl/dsv-se-lanseaza-in-romania