DSV Solutions - 70.000 de metri patrati destinati logisticii

BUCURESTI - 12 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ca o consecinta a dinamicii companiei, DSV Solutions si-a marit echipa de management. Astfel, Geanina Sincu a fost numita directorul diviziei de Air & Sea, si Liliana Dragan directorul departamentului de Sales & Marketing.

70.000 de metri patrati destinati logisticii
In urma fuziunii cu grupul Frans Maas, DSV a devenit unul dintre liderii mondiali pe piata serviciilor de logistica si transport, avand o cifra de afaceri de 4,4 miliarde de euro si 19000 de angajati. DSV are o retea proprie de peste 500 de birouri, care fac posibila prezenta companiei in peste 100 de tari, de pe toate continentele.
In Romania, incepand cu luna aprilie, compania si-a schimbat denumirea din Frans Maas in DSV Solutions. Directorul General, Sergiu Iordache, afirma ca “Marele avantaj pe care il are compania in acest moment este furnizarea de servicii integrate, personalizate in conformitate cu nevoile partenerilor nostri – de la expeditii interne si internationale, pana la depozitare si servicii cu valoare adaugata.”
Dupa 10 ani de la deschiderea primului depozit in Centrul Logistic Pipera, compania se va extinde din septembrie in partea de Vest a Bucurestiului, in Parcul Logistic Bucharest West, dezvoltat de Portland, intr-un spatiu de 31.000 de m.p., ajungand astfel la o capacitate totala de 60.000 de m.p., aproximativ 70.000 de m.p cu tot cu birouri “.

Cu aceasta noua investitie DSV si-a consolidat pozitia de lider pe piata romaneasca de logistica. Ne intereseaza mult capitala, deoarece ponderea pe piata de logistica este in jur de 50% si suntem convinsi ca isi va pastra importanta. In acelasi timp, nu vrem sa diminuam importanta celorlalte centre logistice ale tarii, Timisoara, Oradea, Ploiesti, si Cluj” declara Sergiu Iordache, Director general DSV Solutions.

Piata de logistica din Romania, este o piata relativ tanara, in plina dezvoltare. Desi este a doua tara ca marime din Europa Centrala si de Est, Romania are doar 836.000 de m.p. de depozite clasa A. Deoarece interesul pentru spatiile de depozitare a inregistrat o tendinta de crestere continua, estimarile facute de DTZ Research arata ca pana in 2009, acestea vor ajunge la 1.947.000 m.p.

Zonele cele mai importante din punctul de vedere al pietei de logistica sunt Bucuresti, cu aproximativ 340.000 de m.p, Timisoara cu 140.000 de m.p, Constanta cu 50.000 de m.p, Cluj-Napoca cu 45.000 de m.p, Oradea cu 22.000 de m.p., Arad si Brasov. (date furnizate de DTZ Research).

“In acest an vom lansa un nou serviciu, de expeditii interne, care pana in prezent a constituit suport al activitatii de transport international si logistica. In acelasi timp am decis sa impulsionam diviziile de transport rutier, maritim si aerian, si sa deschidem noii locatii in partea de Centru si in cea de Est a Romaniei – Brasov, Bacau si Constanta ”afirma oficialul DSV.

Despre DSV Solutions SRL

Reprezentare in teritoriu:

Bucuresti :
Aeroportul International “Henri Coanda”
Centrul Logistic Pipera
Bucuresti West

Timisoara

Ploiesti

Oradea

Servicii oferite:
1. TRANSPORT INTERNAŢIONAL (export/import, inclusiv în sistem “door” to “door”) : rutier (dedicat / grupaj, inclusiv linii directe din/spre Austria, Italia, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Germania, Suedia, Danemarca), maritim (dedicat & grupaj), aerian, transporturi speciale (agabaritice, charter aerian sau maritim)

2. TRANSPORT INTERN (aerian/rutier) – preluări/livrări de marfă din/în Bucureşti şi provincie

3. COMISIONARE VAMALĂ - întocmire declaraţii vamale (export/import), asistenţă vamală, consolidări şi divizări, tranzite vamale, atât în sediile noastre din Bucureşti (Aeroportul Internaţional Henri Coanda şi Centrul Logistic Pipera), cât şi în Ploieşti, Timişoara şi Oradea.

4. DEPOZITARE – cu/fără supraveghere vamală, sau în regim de antrepozitare, asigurând condiţii de securitate deplină în depozitele noastre din Bucuresti şi din provincie (59.000 mp spaţiu de depozitare tip A).

5. LOGISTICĂ ŞI DISTRIBUŢIE - începând cu procesarea comenzilor şi gestiunea stocurilor, până la livrarea propriu-zisă a mărfurilor către utilizatorii finali, toate acestea realizate la standarde occidentale, utilizând echipamente specializate.

Raluca Dretcanu
Marketing Coordinator
sales@ro.dsv.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dsv-solutions-srl/dsv-solutions-70-000-de-metri-patrati-destinati-logisticii