Peste 1300 de locuri de munca pe NetJobs.ro

BUCURESTI - 3 martie 2008

Comunicat tip General in IT&C

La numai 4 luni de la lansare, site-ul de recrutare NetJobs.ro inregistreaza peste 1300 de locuri de munca, cele mai multe din joburile oferite fiind in domeniile vanzari, marketing, finante/contabilitate, IT si inginerie.

Peste 1300 de locuri de munca pe NetJobs.ro

Cum era de asteptat, Bucurestiul se afla pe primul loc la numarul de oferte disponibile, capitala fiind urmata de marile orase precum Timisoara, Sibiu, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Iasi, Brasov. De asemenea, candidatii pot gasi joburi si in strainatate.

Companiile pot adauga nelimitat anunturi de recrutare gratuite, insa exista si posibitatea promovarii de anunturi preferentiale, cu vizibilitate maxima pentru candidati.

Recent a fost adaugata o noua facilitate site-ului, aplicantii avand acum posbilitatea de a seta alerte ce permit primirea de joburi pe mail conform criteriilor alese.

NetJobs face parte din portalul NetPlaza.ro, acesta din urma oferind un acces facil catre foarte multe resurse: stiri generale, stiri financiare, anunturi (diverse, auto, matrimoniale), catalog firme, director web, resurse utile, precum si o sectiune de divertisment.

NetPlaza.ro a luat nastere in luna iulie 2007, prin unirea sub un singur nume a site-urilor NetAnunt.ro, NetAfaceri.ro, NetAuto.ro, NetDirector.ro, NetAmor.ro, NetJocuri.ro, NetFelicitari.ro, NetZiare.ro si NetFinanciar.ro.

Conform reprezentilor companiei, 'aceasta mutare va permite cresterea notorietatii brand-urilor, toate eforturile canalizandu-se acum catre promovarea NetPlaza si NetJobs, in locul promovarii a 10 site-uri diferite. Schimbarea strategiei prezinta si un avantaj esential pentru utilizatori: accesarea facila a tuturor resurselor cu un singur cont'.