Comunicate DUCTIL

Compania DUCTIL a emis 15 comunicate de presa

 • DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING Romania – cifra de afaceri cu 11% mai mare in prima jumatate a anului, comparativ cu 2005

  DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING Romania – cifra de afaceri cu 11% mai mare in prima jumatate a anului, comparativ cu 2005

  Buzau - 16 august 2006

  Cifra de afaceri realizata in prima jumatate a anului de furnizorul de solutii pentru sudarea si taierea metalelor DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING Romania a fost de 66.156.404 RON (18,9 milioane Euro), cu 6.629.294 RON mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.

  Vanzarile companiei – principalul actor de pe piata romaneasca in domeniu - au crescut in conditiile schimbarii la inceputul anului a politicii de marci, prin alinierea la noua politica a Grupului din care face parte, AIR LIQUIDE WELDING.

  Principalul brand comercializat in Romania, DUCTIL, a fost scos de pe piata, cele mai importante produse fiind integrate in marca internationala SAF-FRO, prezenta si pe piata romaneasca.
      comunicatul de presa

 • DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING 2006: haine noi, obiective in crestere

  DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING 2006: haine noi, obiective in crestere

  Buzau - 12 ianuarie 2006

  DUCTIL – cel mai important furnizor roman de solutii pentru sudarea si taierea metalelor – preconizeaza in acest an o crestere a vanzarilor cu aproximativ 6%, ce urmeaza a fi realizata pe fondul optimizarii portofoliului de marci, in cadrul unui re-branding la nivel mondial realizat de grupul din care face parte, AIR LIQUIDE WELDING.

  Cifra de afaceri inregistrata de compania buzoiana anul trecut a fost de 32.340 Keuro.

  Acest lucru va fi posibil in principal, conform Directorului General Razvan BATRINU, prin cresterea vanzarilor de echipamentele manuale, semi-automate si automate si prin dezvoltarea serviciilor.
      comunicatul de presa

 • O bucurie pentru tot anul de la Mos Craciun pentru copiii din Buzau

  O bucurie pentru tot anul de la Mos Craciun pentru copiii din Buzau

  Buzau - 24 decembrie 2005

  Invitat de DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING – cel mai important furnizor roman de solutii pentru sudarea si taierea metalelor – Mos Craciun le-a adus copiilor din Buzau un cadou de care se pot bucura tot anul: un loc de joaca in Parcul Crang.

  Cel mai frumos si mai sigur loc de joaca din oras, realizat in intregime din lemn, a presupus o investitie de peste 16.500 Euro.

  Inaugurarea acestuia a avut loc in Ajunul Craciunului in prezenta Directorului de Dezvoltarea Afacerii AIR LIQUIDE WELDING pentru Europa Centrala, George LUPU si a Viceprimarului municipiului Buzau, Constantin IONESCU.
      comunicatul de presa

 • Vanzari cu 15% mai mari pentru DUCTIL in primele 9 luni din acest an

  Vanzari cu 15% mai mari pentru DUCTIL in primele 9 luni din acest an

  Buzau - 4 noiembrie 2005

  Vanzarile companiei DUCTIL in primele noua luni din acest an insumeaza 88 milioane RON, cu un milion de lei noi mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce corespunde cu o crestere a vanzarilor exprimate in Euro cu 15%. Compania, cel mai mare furnizor roman de solutii complete pentru sudarea si taierea metalelor si lider de piata pe acest segment, produce la Buzau electrozi pentru sudare si comercializeaza intreaga gama de consumabile, echipamente, accesorii si servicii pentru sudare si taiere.    comunicatul de presa

 • DUCTIL a pregatit pentru scoala sute de copii din localitatile buzoiene afectate de inundatii

  DUCTIL a pregatit pentru scoala sute de copii din localitatile buzoiene afectate de inundatii

  Buzau - 9 septembrie 2005

  Parintii a peste 600 de copii din localitatile buzoiene afectate de inundatiile din ultimele luni au o grija in minus legata de inceperea scolii: ghiozdanele si rechizitele, primite cadou din partea companiei DUCTIL.
  Principalul furnizor de solutii complete pentru sudarea si taierea metalelor din Romania a pregatit astfel pentru scoala elevi din 11 localitati calamitate.    comunicatul de presa

 • Grupul multinational AIR LIQUIDE WELDING conteaza pe DUCTIL pentru a-si asigura cresterea

  Buzau - 2 august 2005

  Aflat in vizita la DUCTIL - principalul furnizor roman de solutii complete pentru sudarea si taierea metalelor – Presedintele grupului-mama AIR LIQUIDE WELDING, Eugene PONT, a subliniat importanta companiei buzoiene pentru industria romaneasca si pentru dezvoltarea grupului. “Am gasit la Buzau o fabrica frumoasa si o echipa foarte motivata, rezultate bune si frumoase; AIR LIQUIDE WELDING conteaza pe DUCTIL pentru a-si asigura cresterea” – a afirmat Eugene PONT la finalul vizitei.    comunicatul de presa