DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING 2006: haine noi, obiective in crestere

Buzau - 12 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Industrie

DUCTIL – cel mai important furnizor roman de solutii pentru sudarea si taierea metalelor – preconizeaza in acest an o crestere a vanzarilor cu aproximativ 6%, ce urmeaza a fi realizata pe fondul optimizarii portofoliului de marci, in cadrul unui re-branding la nivel mondial realizat de grupul din care face parte, AIR LIQUIDE WELDING.

Cifra de afaceri inregistrata de compania buzoiana anul trecut a fost de 32.340 Keuro.

Acest lucru va fi posibil in principal, conform Directorului General Razvan BATRINU, prin cresterea vanzarilor de echipamentele manuale, semi-automate si automate si prin dezvoltarea serviciilor.

DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING 2006: haine noi, obiective in crestere

Din 2006, DUCTIL-AIR LIQUIDE WELDING se va prezenta colaboratorilor săi în haine noi. Cele 5 branduri noi sub care produsele vor putea fi identificate în piaţă reunesc game adresate diferitelor segmente de utilizatori, de la cei care folosesc sudura în mod artizanal, până la utilizatorii tehnologici, care au de efectuat lucrări cu exigenţe deosebite. Reunite sub umbrela AIR LIQUIDE WELDING, noile branduri au personalitate distinctă, sunt aceleaşi peste tot în lume, produsele fiind inovative şi caracterizate de aceleaşi standarde ridicate de calitate si dand posibilitatea fiecarui utilizator, inclusiv celor din Romania, să se regasească cel mai bine intr-unul dintre ele.

Pe fondul acestui re-branding, DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING isi propune o crestere a cifrei de afaceri pana la 34.248 Keuro, cu aproximativ 6% in plus fata de 2005. Conform estimarilor companiei, cele mai importante cresteri vor inregistra echipamentele de sudare si taiere manuale, semi-automate si automate, ale caror vanzari s-au marit semnificativ si in 2005 fata de anul precedent, cu procente care, pentru unele categorii, au depasit 50%.

O parte importanta din aceasta crestere a vanzarilor de echipamente se va realiza prin introducerea pe piata a unei game performante de echipamente de sudare MIG/MAG, care reuseste sa puna precizia digitala in slujba operatiunilor de asamblare prin sudare. Echipamentele DIGI&WAVE sunt cele mai performante de pe piata din categoria din care fac parte, lucru datorat faptului că încorporează toate noutăţile din domeniu şi oferă, totodată, procedee patentate, dezvoltate în premieră de Grupul AIR LIQUIDE WELDING.
DIGI@WAVE a fost creat pentru aplicaţiile care cer o calitate ridicată a sudurii, în principalele sectoare industriale, indiferent de grosimea şi tipul materialelor utilizate si pot fi folosite in: construcţiile de automobile, feroviare şi navale, cazangerie, infrastructura, sectorul energetic, fabricarea de echipament alimentar.

DUCTIL – AIR LIQUIDE WELDING isi propune in acest an sa dezvolte si serviciile adresate companiilor care opereaza in domeniul sudarii si taierii metalelor, compania asigurand cursuri de calificare si specializare pentru sudori, service pentru echipamentele de sudare si taiere comercializate si servicii de C.A.P. Audit pentru optimizarea si reducerea costurilor de exploatare pentru activitatea de sudare si taiere.

Despre DUCTIL

Compania buzoiana DUCTIL, lider pe piata de sudare si taiere din Romania, detine 183.995.960 actiuni, cu o valoare nominala de 1.000 ROL. Societatea produce electrozi inveliti pentru sudarea metalelor si comercializeaza intreaga gama de consumabile, echipamente si accesorii pentru sudare si taiere, produse de societati apartinand Grupului mama, AIR LIQUIDE Welding. DUCTIL asigura consultanta, asistenta tehnica si service pentru produsele comercializate precum si servicii de formare profesionala si autorizare in sudare si taiere prin centrul de formare propriu, situat la Buzau.
Cristina IONITA
cristina.ionita@airliquide.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ductil/ductil-air-liquide-welding-2006-haine-noi-obiective-in-crestere