O surpriza de dimensiuni gigantice pentru copiii buzoieni

Buzau - 1 iunie 2005

Comunicat tip General in Industrie

Pentru a le face o surpriza placuta tuturor copiilor din Buzau, DUCTIL organizeaza o petrecere cu jucarii gigant in Parcul Crang. Petrecerea debuteaza de Ziua Copilului si dureaza pana pe 5 iunie iar invitati sunt toti copiii din oras si cei aflati in trecere.O surpriza de dimensiuni gigantice pentru copiii buzoieni

Jucariile gigant, gonflabile, vor fi la dispozitia copiilor cat este ziua de mare, in perioada 1-5 iunie a.c.. Acestia se pot da pe tobogan, pot face intreceri in curse cu obstacole, pot sari cat vor de sus in bouncer-ul in forma de clovn sau se pot catara pe piramida special gandita in acest scop. Joaca lor va fi supravegheata de animatori instruiti, astfel incat aceasta sa se desfasoare in siguranta.

In plus, sambata, pe 4 iunie, de la ora 11.00, in zona foisorului din Crang, unde este amenajat locul de joaca, se vor organiza concursuri cu premii pentru amatorii de desene pe asfalt, copiii talentati care pot demonstra ca sunt cei mai buni cantareti sau dansatori si un spectacol cu prichindei.

Buna dispozitie din cele cinci zile de petrecere va fi intretinuta si de RADIO CAMPUS si PRIMARIA Buzau, parteneri in proiect.

Surpriza, care va constitui cu siguranta deliciul copiilor timp de cinci zile, isi gaseste o explicatie matura in viziunea Directorului de Marketing si Dezvoltarea Afacerii DUCTIL, George LUPU, initiatorul proiectului: “Ne-am gandit sa amenajam acest loc de joaca in primul rand pentru ca noi consideram ca trebuie sa oferim ceva comunitatii din care facem parte. Practic, in afara de faptul ca angajatii nostri si oamenii din Buzau muncesc in acest oras, trebuie sa le oferim si posibilitatea de a se simti bine si de a se simti relaxati aici. Am considerat ca organizarea unui astfel de parc poate aduce o clipa de bucurie in viata buzoienilor.
Speram ca initiativa noastra sa fie urmata si de alte firme de succes din Buzau, firme alaturi de care sa ne implicam in proiecte de imbunatatire a conditiilor de viata, proiecte atat in domeniul sanatatii, cat si alte domenii care, pana la urma, tin de ridicarea nivelului de trai din oras”.

Despre DUCTIL

Compania buzoiana DUCTIL, lider pe piata de sudare si taiere din Romania, detine 183.995.960 actiuni, cu o valoare nominala de 1.000 lei. Societatea produce electrozi inveliti pentru sudarea metalelor si comercializeaza intreaga gama de consumabile, echipamente si accesorii pentru sudare si taiere, produse de societati apartinand Grupului mama, AIR LIQUIDE Welding. DUCTIL asigura consultanta, asistenta tehnica si service pentru produsele comercializate precum si servicii de formare profesionala si autorizare in sudare si taiere prin centrul de formare propriu, situat la Buzau.
Cristina IONITA
tel. 0745111786
cristina.ionita@airliquide.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ductil/o-surpriza-de-dimensiuni-gigantice-pentru-copiii-buzoieni