S-a lansat serviciul PC-Ambulance, salvarea tuturor computerelor!

BUCURESTI - 30 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Spre deosebire de sistemul sanitar, PC-Ambulance nu lasa computerele sa moara. Chiar daca mor, PC-Ambulance le resusciteaza. Chiar daca ‘‘pacientul’’nu plateste asigurari de sanatate, PC-Ambulance il consulta GRATUIT la magazinul de calculatoare din Complexul Timpuri Noi sau contra unei taxe de deplasare la domiciliul ‘‘pacientului’’.

O echipa tanara, competenta si entuziasta se ocupa de orice problema, indiferent daca e nevoie doar de o ‘‘injectie’’ sau de un ‘‘transplant’’. Daca doresti un calculator nou, echipa PC-ambulance iti face in numai cateva ore orice configuratie.
Cine doreste poate sa incheie un abonament contra unei sume negociabile si ‘‘sanatatea’’ computerelor abonatului este asigurata in permanenta si cu prioritate maxima.
PC-Ambulance ofera si cadouri utile: fiecare ‘‘pacient’’ primeste un spray pentru curatarea ecranului oricarui tip de monitor.

Despre DUMAR IMPEX

Serviciul PC-ambulance este asigurat de S.C. Dumar Impex S.R.L., care, pe langa service, se mai ocupa cu vanzarea calculatoarelor, a componentelor, consumabilelor, reumplerea cartuselor pentru imprimanta.
Telefon 031 401 5498 sau – pentru urgente - la 0768 918 888 – numar pentru solicitari de interventie la domiciliu –non-stop.

office@pc-ambulance.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dumar-impex/s-a-lansat-serviciul-pc-ambulance-salvarea-tuturor-computerelor