Poze Durabilitate

 • .

  Poza: Cheder termopan – calitate si durabilitate

 • Proiectoare cu Led

  Poza: Aplicabilitate extinsa si durabilitate – avantajele iluminatului cu led

 • Prese termocolat - Natex.com.ro

  Poza: Ofera confectiilor un aspect unic si durabilitate prin prese termocolat de la furnizori de top

 • Tratamentul BlueControl neutralizeaza lumina emisa de majoritatea display-urilor – televizoare LCD sau LED, PC-uri, laptopuri, telefoane inteligente, dispozitive GPS sau tablete, sporind vizibil confortul vizual al utilizatorului.

  Poza: HOYA BlueControl este prezent la cel mai important eveniment national de optica

 • Trateaza parul prin vopsire!

  Poza: Trateaza parul prin vopsire!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul durabilitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la durabilitate. Pozele pe tema durabilitate cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul durabilitate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la durabilitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la durabilitate.