Terapia Bowen pentru jurnalisti - o campanie de promovare a tehnicii Bowtech in Romania

BUCURESTI - 1 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Terapia Bowen este o terapie alternativa relativ noua in Romania. S-a facut cunoscuta pe plan mondial datorita rezultatelor foarte bune care se obtin prin intermediul ei. Dorim sa o facem la fel de cunoscuta si in Romania. Cei mai potriviti in a o pune in lumina la adevarata valoare, sunt jurnalistii. Asa ca am decis sa demaram o campanie de popularizare in randul mass-media.
De ce jurnalistii?
Din simplul motiv ca ei reprezinta cele mai auzite voci din Romania . Toti jurnalistii interesati de terapiile alternative si de nou care doresc sa beneficieze de Bowtech in cadrul acestei campanii, sunt invitati la centrul nostru din Bulevardul Decebal. Aici vor avea posibilitatea sa cunoasca cu adevarat beneficiile acestei terapii minunate. Astfel, daca vor considera ca subiectul merita atentie, vor putea transmite ulterior o imagine exacta publicului larg despre terapia Bowen. Programarile se fac telefonic, in limita locurilor disponibile.

Terapia Bowen

Terapia Bowen

 Terapia Bowen este o tehnica simpla, eficienta si neinvaziva. Pentru a beneficia de Bowtech, nu trebuie sa ai neaparat o problema de sanatate. Este potrivita pentru oricine. Tehnica Bowen este deopotriva salutata, pe plan international, de medicina alopata, alternativa si complementara, ca fiind cea mai buna tehnica de insanatosire. 

Alexandru IVAN - terapeut Bowen, grad avansat

Ce este tehnica Bowen?

Tehnica Bowen prezinta unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente in lume, in prezent. Are la baza  teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie. Fiecare in parte, suntem unici, deci si afectiunile de care suferim pot avea maifestari diferite. Cu toate acestea, exista un "doctor interior" ce va sti exact unde este problema si cum sa o rezolve. Prin aplicarea terapiei, capacitatea de auto-vindecare va fi reactivata, declansandu-se un proces intens de refacere a intregului corp.

 

In ce consta terapia Bowen?

Un tratament Bowen consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice de pe corp. Exista pauze de cateva minute intre secventele de miscari; acestea sunt foarte importante si necesare pentru a oferi corpului posibilitatea de a prelucra mesajele transmise prin intermediul sistemului nervos periferic.

 

Cat dureaza o sedinta si la cat timp se face?

Durata unei sedinte este intre 40 si 60 minute. Se face la un interval de o saptamana. In perioada dintre sedinte, organismul va fi intr-o continua activitate de refacere.

 

Cine poate beneficia de Bowtech?

Terapia Bowen este potrivita si folositoare oricui, de la nou-nascuti la persoane in varsta. Ofera alinare sportivilor, femeilor insarcinate si persoanelor cu nevoi speciale. Se adreseaza organismului la toate nivelurile: fizic, chimic, mental si emotional si da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.

 

In ce afectiuni este eficienta terapia Bowen?

Afectiunile in care Bowtech da rezultate bune,  sunt: 

- probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc)

- afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc)

- infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine

- dezechilibre hormonale si emotionale

- stres si oboseala cronica

- migrene si dureri de cap

- afectiuni respiratorii, bronsite si astm

- boli ale sistemului imunitar

- sechele dupa accidente vasculare

- alergii, rinite

- enuresis (incontinenta nocturna la copii)

- afectiuni neurologice

De asemenea, putem spune ca tehnica Bowen este o modalitate complementara, in sensul ca potenteaza si complementeaza tratamentele alopate, fara ca efectele sale sa fie influentate de acestea.