10 jocuri de noroc prezente in mediul online

BUCURESTI - 24 mai 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Invocam norocul in multe activitati, chiar si cand importanta acestuia nu este atat de mare. Totusi, norocul este un factor determinant in gambling. Unii jucatori au superstitii, iar altii cred ca pot aplica anumite strategii.

10 jocuri de noroc prezente in mediul online

10 jocuri de noroc prezente in mediul online

Adevarul este insa ca nu poti influenta norocul. Din fericire, daca joci moderat si accepti ca pierderile fac parte din joc, atunci distractia nu se pierde. 

Gamblingul este o activitate de timp liber, de aceea trebuie sa limitezi perioada de joc si bugetul astfel incat sa nu ai de suferit in caz ca norocul nu este de partea ta. Cele 10 jocuri pe care ti le prezentam in continuare sunt distractive daca le practici responsabil si au avantajul ca sunt si online.

 

1. Blackjack

Blackjack este un joc de carti cu reguli simple, care se poate juca la Winner casino online. Pentru a castiga, ai nevoie de un simt al probabilitatii si de control emotional. Jocul de blackjack din cazinourile online este identic celui din salile clasice. Cine are suma cartilor 21 sau cat mai aproape de acest numar, fara sa il depaseasca, este castigator. Jucatorul si dealerul primesc cate doua carti. Una dintre cartile casei este cu fata in sus. Jucatorul are urmatoarele optiuni: 

Stand - ramane cu cartile primite; 

Hit - cere inca o carte; 

Split - daca are carti de aceeasi valoare si vrea sa joace o mana pe fiecare carte; 

Double down - Dubleaza miza.

 

2. Poker

Jocul are numeroase versiuni, dar cea mai populara este Texas Hold’em. Pe langa noroc, acest joc de carti presupune si gandire strategica si control emotional. Pokerul online este similar celui clasic, dar in locul adversarilor reali este software-ul. In consecinta, norocul si latura tactica devin factorii cei mai importanti, iar citirea emotiilor dispare din joc.

3. Ruleta

Ruleta online este un joc care creeaza o atmosfera specifica, datorita mesei speciale. Varianta online reproduce fidel toate elementele celei fizice, astfel ca experienta este la acelasi nivel.

4. Keno

Keno este un tip de loterie care se organizeaza in mai multe tari. Regulamentul presupune alegerea unuia sau a mai multor numere si extragerea celor castigatoare. Exista mai multe variante ale jocului, care difera de la o tara la alta. Unele jocuri de keno au extrageri zilnice, iar altele, la cateva ore sau chiar minute. Grecia Keno este cel mai popular, dar multi romani joaca si la keno din Franta, Italia si Polonia. 

5. Bingo

Bingo atragea candva sute de oameni la salile dedicate. Bingo online este similar celui clasic. Dupa fiecare extragere, daca numarul corespunde unuia de pe cartonul tau virtual, il marchezi. In momentul in care numerele formeaza o linie orizontala, verticala sau diagonala, castigi.

 

6. Baccarat

Baccarat este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazino si preferatul agentului 007. Regulile jocului sunt simple, dar partidele sunt intense. Jucatorul trebuie sa parieze pe raportul dintre cartile sale si ale casei.

7. Craps

Craps este un joc simplu care se practica cu doua zaruri. Jucatorii pariaza pe rezultatul aruncarii zarurilor. Cazinourile online au mai multe versiuni de craps, iar experienta de joc este similara celei dintr-un cazino fizic. 

8. Sloturi clasice

Cunoscute si ca „pacanele“, sloturile sunt jocuri care se practica la aparate sau in cazinouri online. Sloturile clasice au doar cateva linii de joc si o mecanica intuitiva. Simbolurile infatiseaza de obicei fructe, pietre pretioase si bijuterii. Combinatiile sunt limitate, dar castigurile pot fi mari. Sizzling Hot sau Burning Hot sunt cateva exemple de sloturi clasice de succes.

9. Sloturi progresive

Unele „pacanele“ online au mai multe linii de joc si simboluri numeroase. Poturile nu se castiga dupa o rotire, ci progresiv. Acestea sunt sloturi complexe care pot avea minijocuri si runde suplimentare. Sloturi progresive populare sunt Mega Moolah si Shining Crown.  

10. Pariuri sportive

Chiar daca unii pariori sustin ca bettingul depinde doar de strategii si cunoasterea sporturilor, norocul este factorul determinant si in pariurile sportive. Nu ai cum sa prevezi 100% ce se va intampla in timpul unui eveniment sportiv, de aceea niciun pronostic nu este sigur. Beturile au sectiuni separate pe site-urile operatorilor de jocuri de noroc, pentru ca pariorii sa poate naviga rapid intre sporturi, evenimente si optiuni de pariere. 

Cele 10 jocuri de noroc de mai sus te ajuta sa scapi de plictiseala. Joaca intotdeauna rational si responsabil pentru ca experienta gamblingului sa fie placuta.