3 modele de smartwatch-uri din care să alegi

BUCURESTI - 11 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Ceasul de mână nu mai constituie de mult un simplu instrument care arată ora exactă, acesta a devenit un adevărat gadget cu nenumărate funcții utile. Astfel au apărut smartwatch-urile, care ne sunt de mare ajutor în viața de zi cu zi, putând fi folosite și ca instrumente de plată, dispozitive pentru ascultat muzică, pentru monitorizarea activității fizice și multe altele.

3 modele de smartwatch-uri din care să alegi

3 modele de smartwatch-uri din care să alegi

Dacă nu ai folosit până acum un smartwatch, dar te gândești să îți cumperi unul, îți prezentăm trei modele pe care ar trebui să le iei în considerare.

 

Apple Watch 6

Acesta este un smartwatch care te pune în mișcare, te ajută să rămâi activ, îți monitorizează sănătatea și te ajută să rămâi conectat cu prietenii, oricând și oriunde. Față de modelele dinaintea sa, Apple Watch 6 vine prevăzut cu un senzor nou care îți permite să-ți măsori la orice oră nivelul de oxigen din sânge. Acest indicator este foarte important, mai ales în contextul pandemic prin care trecem, știut fiind că o saturație de oxigen sub 95% poate fi un semn al infectării cu noul coronavirus.

Mai mult de atât, cu un Apple Watch 6 poți să-ți faci și un EKG, doar purtându-l la încheietura mâinii, pentru a te asigura că inima ta funcționează în parametri normali. Ceasul îți monitorizează somnul și păstrează o evidență exactă a activităților tale fizice. Mai mult de atât, te încurajează să faci mișcare și chiar te antrenează prin intermediul aplicației Apple Fitness +.

Cu ajutorul hărților poți găsi ruta potrivită și te poți orienta în orașe în care nu ai mai fost niciodată, iar dacă acestea sunt peste hotare, poți comunica ușor cu localnicii, prin intermediul funcției de traducere în timp real.

De asemenea, nu mai ai nevoie nici de card pentru că poți plăti direct cu ceasul, iar cu ajutorul unei cartele SIM îl poți folosi și pe post de telefon.

 

Samsung Galaxy Watch 4

Când vine vorba de unsmartwarch Samsung calitatea este garantată, iar Galaxy Watch 4 nu face excepție de la regulă. Cu o carcasă din oțel inoxidabil, acest model este rezistent și totodată elegant, potrivindu-se perfect atât la o ținută office cât și la un outfit sport sau casual. 

Îți oferă posibilitatea de a schimba oricând display-ul, setând un afișaj analog sau digital. Totodată, poți personaliza afișajul după cum dorești datorită numeroaselor opțiuni de fundaluri, fonturi și culori.

Samsung Galaxy Watch 4  este prevăzut cu un senzor care îți stabilește în doar 15 secunde compoziția corporală, arătându-ți care este procentul de grăsime din organism, masa musculară, nivelul de hidratare, indicele de masă corporală și multe altele.

De asemenea, îți poți monitoriza tensiunea arterială și pulsul, dar și activitatea cardiacă, prin intermediul electrocardiogramelor.

 

Huawei Watch 3

Punctul forte al acestui smartwatch este bateria care poate să te țină chiar și 14 zile în modul ultra, iar în modul smart ține până la 3 zile. 

Afișajul Amoled în culori vii îl face foarte atractiv, asta și datorită ecranului suficient de mare, de 1,43 inch. Dispozitivul poate fi controlat în trei moduri, prin intermediul ecranului tactil, al unui buton lateral și al unei rotițe care se învârte ușor pentru a derula funcțiile setărilor de pe display și a regla volumul.

Huawei Watch 3 are și un senzor care măsoară temperatura corpului și te avertizează atunci când aceasta nu se încadrează în limitele normale. De asemenea, dispozitivul îți monitorizează permanent parametrii de sănătate, iar când detectează o alterare gravă, se activează automat modul de urgență. În acest fel, ceasul poate alerta persoana de contact desemnată de tine pentru astfel de situații, sau îți oferă posibilitatea să apelezi la 112, pentru ajutor.

 

Un smartwach performant este o investiție practică ce îți va simplifica multe dintre activitățile zilnice. Urmărește reducerile și ofertele periodice cum sunt cele de Black Friday pentru a-ți achiziționa modelul preferat la un preț avantajos. Sperăm că am reușit să te ajutăm să faci o alegere inspirată și că te vei bucura cât mai mult de noul tău smartwatch.