7 motive pentru care să îți cumperi produsele de frumusețe și îngrijire din farmacii

BUCURESTI - 14 iunie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Orice femeie este într-o permanentă căutare de cosmetice de calitate, care să ofere rezultate satisfăcătoare. Atât produsele de make-up, cât și cele de îngrijire personală, cum ar fi creme, șampoane sau geluri de duș, sunt disponibile în farmacii într-o varietate mare.

7 motive pentru care să îți cumperi produsele de frumusețe și îngrijire din farmacii

7 motive pentru care să îți cumperi produsele de frumusețe și îngrijire din farmacii

Dermatocosmeticele diferă foarte mult de produsele cosmetice convenționale și oferă o serie de avantaje importante. Află care sunt motivele pentru care să îți achiziționezi produsele de frumusețe și îngrijire din farmacii.

 

Sunt de calitate superioară

Dacă îți dorești un produs calitativ, în farmacie cu siguranță vei găsi unul care se va potrivi nevoilor tale. Acestea sunt disponibile atât la raft, cât și în farmacii online. Spre exemplu, pe drmax.ro găsești o gamă largă de produse pentru frumusețe

 

Indiferent că ai nevoie de un șampon bun pentru mătreață, un fond de ten pentru pielea cu probleme sau o loțiune de protecție solară, vei avea de ales dintre cele mai eficiente produse. Pentru că dermatocosmeticele sunt fabricate de către producători de încredere, nu ai de ce să îți faci griji privind calitatea. 

Sunt potrivite pentru pielea sensibilă

Din cauza ingredientelor din compoziție, multe cosmetice convenționale pot provoca reacții nedorite asupra pielii sensibile, cum ar fi roșeață, iritații, mâncărimi. Produsele de îngrijire din farmacii sunt hipoalergenice, fiind potrivite pentru persoanele cu piele sensibilă sau chiar atopică.

Sunt non-comedogenice

Produsele pentru îngrijirea pielii din farmacii, cum ar fi gelurile de curățare, fondul de ten, crema de protecție solară sau cea hidratantă, sunt non-comedogenice. Acest lucru înseamnă că nu blochează porii și nu cauzează acnee. 

Conțin ingrediente active

Produsele dermatocosmetice conțin diferite ingrediente active, naturale sau medicamentoase, în concentrațiile potrivite pentru a exercita efecte vizibile. Astfel, acestea pot avea diferite indicații pentru afecțiuni dermatologice sau probleme estetice. 

 

Spre exemplu, găsești în farmacii șampoane pentru ameliorarea sau tratarea dermatitei seboreice sau împotriva căderii părului. Dacă te confrunți cu acneea, ai la dispoziție creme hidratante speciale pentru pielea acneică. Chiar și unele fonduri de ten sunt concepute pentru probleme ale tenului, cum ar fi pentru ameliorarea semnelor de oboseală.

Au eficiență dovedită

Un lucru foarte important legat de dermatocosmetice este faptul că cele mai multe dintre acestea au eficiență dovedită clinic (prin studii clinice). Cu alte cuvinte, ai șanse mari să beneficiezi de efectele menționate pe ambalaj. Deci, un astfel de produs este cu siguranță o investiție bună.

Nu conțin ingrediente periculoase

Aceste cosmetice nu conțin parabeni, coloranți, parfumuri sau alte chimicale potențial periculoase sau care pot produce acnee. Este dificil să găsești un astfel de produs de frumusețe printre cele obișnuite. 

Beneficiezi de sfatul farmacistului

Nu în ultimul rând, în farmacie primești consilierea farmacistului pentru alegerea produsului potrivit. Acest lucru este important având în vedere faptul că rafturile sunt pline de o varietate de produse. Când vine vorba de frumusețe și de îngrijirea pielii sau părului, recomandarea unui specialist face, cu siguranță, diferența.  

 

Așadar, indiferent de tipul de produs cosmetic pe care îl cauți, la farmacie poți găsi unul de calitate și potrivit nevoilor tale. Dacă te confrunți cu afecțiuni cutanate, medicul dermatolog îți poate recomanda un produs ideal pentru tine.