Alege parfumul în funcție de personalitatea ta

BUCURESTI - 7 ianuarie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Parfumul este accesoriul invizibil care-ți oferă voie bună, feminitate, încredere și eleganță, indiferent de vestimentația purtată, activitățile tale sau evenimentele la care participi. Un parfum ideal trebuie să reflecte întocmai personalitatea ta, gusturile și preferințele tale, dar mai ales să te descrie așa cum ești!

Alege parfumul în funcție de personalitatea ta

Alege parfumul în funcție de personalitatea ta

Descoperă toate colecțiile de parfumuri florale, fructate, romantice, fresh sau gata pentru noi aventuri de aici https://www.sephora.ro/shop/parfumuri-c301/ și rămâi întotdeauna fidelă gândurilor și sentimentelor tale! Cu parfumul potrivit pentru cuceri întreaga lume!

Pentru persoanele sportive

Dacă ești tipul de persoană care preferă întotdeauna o activitate outdoors în defavoarea celor din propria locuință, precum o plimbare în parc, vizitarea unui parc de distracții sau chiar o partidă de biliard într-unul dintre cluburile tale favorite, sau dacă ești persoana care se trezește întotdeauna prima, atunci pentru tine există parfumurile fresh, cu arome e măr sau de iarbă proaspătă care-ți oferă miresme plăcute, alături de un boost de energie!

Pentru persoanele romantice

Atmosfera romantică poate fi observată prin foarte multe perspective, de la un machiaj elegant și provocator, la o cină în lumina lumânărilor, vestimentație dichisită, comportament intim sau muzică relaxantă și discretă, până la aroma și familia olfactivă a parfumului pe care-l porți. Dacă te simți o persoană romantică, atunci alege esențele florale și cele misterioase de orhidee neagră, iasomie, trandafir sau liliac.

Pentru persoanele aventuroase

Nimic nu strigă aventură, dinamism, energie și călătorii decât mirosul fresh și verde al naturii sau briza pe care o simți pe litoral sau în vârful munților. Ei bine, dacă pentru tine nu există provocări și este pregătită să descoperi și să vizitezi cele mai interesante locuri din lume, atunci alege parfumurile cu citrice, de lămâie, bergamotă, iasomie, patchouli, flori verzi, lemn sau grapefruit.

Pentru persoanele sofisticate

Dacă vrei o esență seducătoare, elegantă și sofisticată pentru evenimentele la care participi sau dacă îți face plăcere să pui întotdeauna preț de opulență și dichis, atunci sunt recomandate parfumurile cu esențe de chypre, ce conțin note de mosc. Cu astfel de parfumuri vei adăuga mister și exotism ținutei, evenimentului și personalității tale!

Pentru persoanele raționale

Toate persoanele din jurul tău se bazează pe cunoștințele și pe instinctele tale? Atunci când cineva are o problemă ești prima prietenă la care apelează? Ei bine, în cazul acesta este clar că ești o persoană cu capul pe umerii, cu picioarele pe pământ, rațională și care nu își face griji din cele mai mărunte lucruri. Pentru a „pipera” personalitatea ta, alege parfumurile florale care vor adăuga mai mult mister și încredere aurei tale puternice!

Pentru persoanele seducătoare și misterioase

Esențele lemnoase, cele orientale și parfumurile de ambră pun în evidență personalitatea ta seducătoare și misterioasă. Cu note precum vanilia, scorțișoara sau coriandrul vei crea o atmosferă întocmai pe gusturile tale, amețitoare și specială. Persoanele misterioase vor fi învăluite de o esență puternică și lemnoasă, care impune respect, încredere, entuziasm și uimire.

Pentru persoanele business

Majoritatea persoanelor care sunt dedicate muncii și doresc să evolueze în companie sau chiar să-și dezvolte propriul business, pot încerca parfumurile cu note lemnoase, fresh sau florale. Un parfum ce conține aceste miresme va crea o aromă impunătoare, elegantă și întotdeauna gata de acțiune!

Pentru persoanele fashion

Fie că ești model pe Instagram, îți place să încerci cele mai noi tendințe de fashion sau ești consilierul de încredere pentru toate prietenele tale atunci când vine vorba de vestimentație, outfit și modă, vei avea nevoie de un parfum exotic, tropical și amețitor deopotrivă. Dacă ești fan fashion, atunci ești fanul parfumului cu miresme de cocos! Vei impresiona prin eleganța și creativitatea ta datorită inovațiilor de modă pe care le creezi din haine și accesorii.

Parfumul potrivit îți va oferi întotdeauna o stare de relaxare, încredere și optimism. Atunci când vei alege parfumul ideal, încearcă să ai în vedere informațiile primite ca să investești întocmai în parfumul pe care-l meriți și care-ți pune-n evidență personalitatea, frumusețea și eleganța!