Ce pachete funerare îți poate oferi o firmă de pompe funebre

BUCURESTI - 13 decembrie 2021

Comunicat tip General in Afaceri

Despărțirea de cei dragi este un moment extrem de greu, care devine și mai dificil atunci când trebuie să te ocupi de toate pregătirile pentru înmormântare. Cu siguranță îți dorești ca totul să fie realizat perfect și să respecți toate tradițiile creștinești, de aceea este important să apelezi la o firmă de pompe funebre cu experiență.

Ce pachete funerare îți poate oferi o firmă de pompe funebre

Acestea oferă numeroase servicii funerare, începând cu îmbălsămarea și pregătirea decedatului până la asigurarea sicriului și a transportului. În anumite situații, aceștia pot asigura chiar și pachetele împărțite la finalul înmormântării. Așadar, poți beneficia de pachete funerare personalizate, potrivite pentru toate nevoile și toate posibilitățile materiale.

Pachete funerare de bază

Aceste opțiuni sunt potrivite pentru familiile care nu au o situație financiară foarte bună. Astfel de pachete sunt disponibile în schimbul unor sume foarte mici, care în general pot fi acoperite de ajutorul de înmormântare primit de la stat.

Acestea includ sicriul și crucea, precum și servicii de bază precum toaletarea decedatului, pregătirea sa și a sicriului și transportul funerar. Desigur, vei putea alege modelul crucii și al sicriului în funcție de oferta firmei pentru astfel de pachete economice.

Pachete funerare care oferă mai multe servicii

Pentru a beneficia de mai multe servicii funerare, există și pachete ceva mai complexe pe care familia le poate alege. La fel ca toate pachetele disponibile, ele includ sicriu și cruce în diverse modele, dar oferă ceva mai multe servicii funerare. Printre acestea, pot fi incluse serviciile unui medic care să constate decesul, îmbălsămarea și toaletarea, pregătirea decedatului și a sicriului, precum și transportul funerar.

În plus, există și posibilitatea ca firma de pompe funebre să ajute familia să pregătească toate actele necesare pentru primirea ajutorului de înmormântare. Acesta poate merge către achitarea integrală sau parțială a serviciilor, după caz. Pachetele cu mai multe servicii pot include și câteva articole funerare, precum prosoape și batiste pregătite special pentru eveniment.

Pachete funerare complete

Dacă dorești să scapi complet de griji și firma de pompe funebre să se ocupe de tot, există și opțiunea pachetelor care pun la dispoziție toate serviciile funerare. Astfel, aceștia vor realiza tot ceea ce va trebui realizat pentru înmormântare: asigurarea crucii și a sicriului, constatarea decesului, îmbălsămarea, toaletarea și pregătirea decedatului și a sicriului și, dacă familia dorește, chiar și cosmetizarea acestuia, transportul funerar, închirierea catafalcului.

Desigur, firma poate oferi și ajutor în pregătirea dosarului pentru ajutorul de înmormântare. Însă, dacă vei opta pentru un astfel de pachet complet, este posibil ca acest ajutor să nu poată acoperi toate costurile. Totuși, te va ajuta să scapi de toate grijile, chiar și de cele ale pachetelor oferite după înmormântare. Astfel de servicii funerare complete pot include și articole precum prosoape, batiste și pachetele cu colivă, lumânări și colaci sau alte produse alimentare oferite la aceste evenimente.

Pentru a onora memoria celor dragi, cu siguranță îți dorești să îi organizezi o înmormântare conform tradițiilor și vrei să ții cont de toate detaliile. Nu trebuie să te îngrijorezi în privința resurselor materiale, deoarece poți opta pentru pachete personalizate, potrivite tuturor nevoilor și posibilităților. Cere ajutorul firmelor profesioniste și aceștia îți vor oferi tot suportul necesar!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dwf/ce-pachete-funerare-iti-poate-oferi-o-firma-de-pompe-funebre