Extra Grecia - 5 destinații accesibile pentru concediul de vară

BUCURESTI - 22 iunie 2022

Comunicat tip General in Turism

Grecia a devenit una dintre cele mai populare destinații pentru concediul de vară. În ultimii ani, Atena s-a conturat ca o destinație excelentă pentru un city break, iar țara în ansamblu oferă o valoare mult mai semnificativă sejururilor turiștilor decât alte regiuni mediteraneene. Cu toate acestea, Grecia poate avea anumite zone turistice care pot părea destul de costisitoare pentru turiști, cum ar fi Santorini sau Mykonos.

Extra Grecia 5 destinatii accesibile pentru concediul de vara

Extra Grecia 5 destinatii accesibile pentru concediul de vara

Dacă ești în căutarea unor destinații mult mai accesibile, ți-am pregătit o listă cu 5 locații în Grecia pentru care îți poți pregăti concediul din vara aceasta.

Kythnos

Kythnos face parte din cele 3 Ciclade ale Greciei, alături de Mykonos și Santorini. Diferența o face că această mică bijuterie - insulă este o alternativă mult mai calmă și relaxantă, mai ales dacă nu-ți plac aglomerațiile de oameni. Și este cu siguranță mai puțin costisitoare decât surorile sale insule.

Kythnos însumează aproximativ 70 de plaje extraordinare și curate de unde poți alege dacă îți cumperi bilete de avion pentru Grecia, combinate cu trăsăturile cicladice care fac acest arhipelag să fie atât de special și, în același timp, atât de ascuns de privirile oamenilor.

Lefkada

Călătorii înrăiți ar spune că nimic nu se compară cu plajele insulelor ionice ale Greciei, iar Lefkada este una dintre ele. Poți să te bucuri de plajele Porto Katsiki și Egremni, a căror apă te izbește cu nuanțele sale turcoaz orbitoare sau dacă vrei o experiență paradisiacă poți să alegi din piscinele alimentate de cascade din orașul Nidri.

Dacă ți se pare că prețurile pentru cazarea pe insula vecină, Corfu, ți se pare accesibile, atunci ar trebui să te gândești că în Lefkada sunt chiar foarte ieftine.

Ikaria

Locuitorii Greciei spun că cetățenii din Ikaria trăiesc mult mai mult decât toți ceilalți. Pare adevărat, având în vedere că locuitorii din Ikaria se bucură înotând în ape nealterate, fac drumeții printre copacii pe care nu se gândește nimeni să-i taie pentru a produce bunuri materiale, traversând poduri de piatră și râuri la fiecare pas pe această insulă.

Poți să-ți petreci zilele explorând locurile speciale din Ikaria, iar nopțile le poți petrecere în adevăratul sens al cuvântului în localurile cu muzică și dans.

Astypalaia

Din păcate, Astypalaia nu se numără printre cele mai renumite destinații grecești, dar această minunată insulă dodecaneză are oportunitatea să câștige inimile și privirile tuturor călătorilor care-și doresc un sejur accesibil în Grecia.

Astypalaia se mândrește cu costurile foarte scăzute, chiar și pentru un trai permanent, cu plajele divine, cu morile de vânt și cu casele de culoare albă și cu ferestre albastre.

Hydra

Ultima, dar nu cea din urmă destinație accesibilă din Grecia este Hydra. Este semnificativ mai ieftină decât un sejur pe insula soră Spetses și este un loc ideal pe care să-l alegi dacă iubești traiul luxuriant, elegant, apele cristaline și un stil de viață boem.

 Mai mult, insula este complet lipsită de circulația mașinilor, așa că nu ai putea să te gândești la un alt loc mai liniștit de atât pentru a-ți petrece cel mai relaxant concediu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dwf/extra-grecia-5-destinatii-accesibile-pentru-concediul-de-vara