Tipuri de huse de telefon: Cum să o alegi

BUCURESTI - 7 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Tehnologie

Husa pentru telefon este un accesoriu ce maximizează protecția dispozitivului și, totodată, contribuie la obținerea unui aspect personalizat. Un astfel de produs te ajută să-ți ferești smartphone-ul de zgârieturi, lovituri, ciobiri sau chiar infiltrații de apă, lucru ce îl face indispensabil pentru orice device mobil.

Tipuri de huse de telefoane

Tipuri de huse de telefoane

Dacă îți dorești să ai grijă de gadget-ul tău, iată cum alegi o husă adecvată din multitudinea de produse disponibile pe piață:

Ia în considerare tipul de husă dorit

Este extrem de important ca forma carcasei să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor tale.Colecția de huse pentru telefon de pe Mobino.ro include o mulțime de accesorii special create după forma dispozitivelor inteligente, funcționale și care pun accentul pe eleganță și design. Iată ce tipuri de carcase poți alege:

Huse standard – cunoscute și sub numele de back case, acestea protejează doar partea din spate și marginile telefonului, motiv pentru care devine imperativă și folosirea unei folii pentru ecran, Au o greutate redusă și se potrivesc celor mai mulți utilizatori, datorită protecției și accesibilității oferite;

Huse flip cover sau book – elegante și rezistente, carcasele tip copertă de carte acoperă spatele și lateralele dispozitivului cu o parte și ecranul cu cealaltă parte. Accesul la ecran nu este foarte rapid, husele fiind ideale pentru cei care nu folosesc foarte des telefonul;

Huse banderolă – ideale pentru sportivi sau iubitorii de sport, banderolele sunt potrivite pentru cei care realizează activități sporite în mod frecvent;

Huse armour – acoperă spatele și colțurile telefonului mobil, dar oferă protecție și ecranului, datorită materialului din care sunt fabricate și structurii rigide.

Analizează materialul din care este confecționată

În funcție de gradul de utilitate, dar și designul dorit, poți alege huse din diverse materiale, precum piele naturală, piele ecologică, plastic, silicon, carbon, metal sau material textil. Pilea naturală și ecologică sunt materiale elegante și plăcute la atingere, plasticul și siliconul permit o mulțime de variante de personalizare, iar carbonul oferă o durabilitate ridicată. Husele din material textil au un aspect tineresc și rezistent, în timp ce accesoriile din metal sunt foarte moderne, aluminiul fiind în topul preferințelor utilizatorilor.

Verifică funcționalitatea carcasei

O husă trebuie să-ți protejeze telefonul de praf, zgârieturi, șocuri sau umezeală. De preferat ar fi ca modelul ales să ofere și o bună aderență și să prevină alunecarea atunci când este așezată pe o suprafață înclinată sau când ții telefonul în mână. Totodată, există accesorii care pot funcționa ca veritabile stații de încărcare portabile sau huse ce asigură protecție contra apei, lucru extrem de important dacă obișnuiești să petreci mult timp în aer liber.

Ține cont de compatibilitatea cu telefonul tău

Pe piață se găsesc atât huse special create pentru un anumit model de telefon, cât și carcase universale. Însă, ambele tipuri trebuie alese în funcție de dimensiunea dispozitivului folosit. Pentru o potrivire perfectă între design și utilitate, indicat ar fi să optezi pentru o husă gândită pentru smartphone-ul pe care îl deții.

În funcție de preferințele tale, poți alege o husă monocrom sau una cu aspect inedit. Nu uita că folosirea unei carcase pentru telefonul mobil este esențială ca să-l poți proteja în mod corespunzător de șocurile fizice. Majoritatea gadget-urilor disponibile sunt construite din materiale destul de fragile, însă o  husă de protecție adecvată poate să prevină apariția semnelor cauzate de lovituri sau căzături, indiferent de unghiuri.

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dwf/tipuri-de-huse-de-telefon-cum-sa-o-alegi