Top 5 tipuri de motociclete și avantajele lor

BUCURESTI - 14 februarie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Motocicletele sunt unele dintre cele mai îndrăgite vehicule din toate colțurile lumii, fiind excelente pentru traseele de oraș și drumeții deopotrivă. Ți-ai propus să investești într-un moped nou, gata să te ducă în noi aventuri? Atunci fii sigur că alegi tipul de motocicletă favorit, indiferent dacă este primul tău motor sau ai experiență pe două roți!

Top 5 tipuri de motociclete și avantajele lor

Află care sunt cele mai râvnite 5 modele de motociclete moderne și care sunt avantajele fiecăreia, pe ce drumuri poți circula cu acestea și cum știi că este designul potrivit pentru dorințele tale!

Motocicleta Standard/ Naked

Motocicleta Naked este una dintre cele mai răspândite modele, fiind destinată preponderent mediului urban. Modelul este excelent pentru persoanele care tocmai și-au luat permisul de conducere, dar și pentru cei cu activități zilnice în oraș. Acestea aduc în prim plan confortul și siguranța în defavoarea vitezei, fiind ușor manevrabile în trafic și pe străduțele înguste.

Model. Yamaha MT-07 este un model de motocicletă Hyper Naked apărută în 2022, având o caroserie nouă distinctivă și un design care asigură viraje mai ușoare. Este un model ideal pentru piloții cu experiență, dar și pentru cei debutanți sau pentru școlile de șoferi.

Motocicleta Spyder

Spyder este o motocicletă modernă, cu un design aparte și excelentă pentru drumurile lungi și off-road deopotrivă. Spre deosebire de celelalte vehicule, datorită acestui design unic, vei avea ocazia să conduci un roadster cu 3 roți, puternic și rezistent pentru drumurile accidentate!

Model. CAN-AM SPYDER F3 S SPECIAL SERIES SE6 este un roadster puternic care oferă adrenalină, siguranță și confort. Se recomandă ca vehiculul să fie condus doar de piloții care au cel puțin un an experiență.

Motocicleta Cruiser

Un alt model de motocicletă de top este Cruiserul, fiind destinată plimbărilor lungi și drepte din afara orașelor. Cruiserul este caracterizat prin șa joasă, ghidon lat, motor puternic, turații mici și un plus de confort. Nu este potrivită pentru concursuri sportive

Model. Un motor fără concurențe, Vulcan S ABS este un moped excelent pentru toate tipurile de rideri, fie ei tineri sau maturi, debutanți sau cu experiență. Cruiserul Vulcan S ABS poate fi folosit pe autostrăzi, dar și în oraș datorită șasiului slim.

Motocicletă Touring

Motocicleta Touring este destinată pentru cei care doresc să parcurgă destinații lungi până ajung la destinație. Aceasta are mai multă putere și stabilitate, oferind spațiu pentru depozitarea bagajelor. Spre deosebire de Cruisere, motocicletele Tourning au specificațiile unui moped sport.

Model. Honda GL1800 GOLD WING BAGGER DCT este o motocicletă Touring ideală pentru turism și pentru drumurile lungi pe autostradă. Te vei bucura de un sentiment de libertate, confort și siguranță încât îți vei dori să nu se mai sfârșească călătoria!

Motocicleta Off-Road

Motocicletele Off-Road sunt potrivite doar pentru persoanele cu experiență, fiind folosite în special pe terenuri accidentate și la concursurile off-road. Acestea nu pot fi folosite pe drumurile publice.

Model. KLX450R de la Kawasaki este motocicleta de care ai nevoie pentru a parcurge orice teren accidentat. Creată special pentru off-road, modelul este ușor de stăpânit și te vei putea bucura de toate performanțele sale!

Motocicleta este prietenul care te va acompania în călătoriile din oraș, dar și în drumețiile din afara acestuia, așa că este foarte important să alegi modelul de motocicletă potrivit pentru tine: tipul, greutatea, înălțimea, specificațiile tehnice, dar și bugetul pe care-l aloci și echipamentul de protecție de care ai nevoie!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dwf/top-5-tipuri-de-motociclete-si-avantajele-lor