Dynamite.Ro

Dynamite.Ro


Descrierea companiei Dynamite.Ro

ATMA este originar din Sibiu, a inceput sa compuna muzica electronica in 1991-1992 si s-a afirmat pe plan international ca producãtor de muzica trance si goa.
A avut colaborãri si aparitii pe compilatii la mai multe case de discuri printre care: Ov-Silence (Germania) ,Skills Rec, Roton (România), Cytopia Rec(Olanda), Sith Rec, Headroom Prod (Germania). Yellow Sunshine Explosion (Germania), GeomagneticTV (Usa), Shiva Space Technology (Japonia), Fabula Rec (Italia), Millenium Rec (Germania).
In 2002 a intrat Top 20 al artistilor de muzica psy trance din întreaga lume, top realizat de Inpsyde Media (Italia) si Psynews.org (Uk)
In 2004 piesa „Labyrith Of Life” semnata Atma & R’tur si apãruta la OV Silence rec. (Hamburg) ajunge pe primele locuri in topurile de gen din întreaga lume.
In 2005 apare albumul promotional „Sunset Of The Gods”. Tot in 2005 piesa „Masters Of the Universe” apãruta la Cytopia Records (NL \ UK) depaseste recordurile de vânzãri ale casei de discuri si ajunge in topurile radio (Radio Assalto – Mexic, Radio Chaishop – Germania)
In 2006 înregistreazã noi succese muzicale internationale cu piesele „Shadows From The Past” (Cytopia Rec) si „The Exorcism Of The Spirit” Headroom Prod. (Ger) aceasta din urma fiind licentiata si de celebra casa de discuri germana Millennium Records.
Cel mai important eveniment pe anul 2006 îl reprezintã lansarea noului album „Beyond Good & Evil” la casa de discuri „GeomagneticTV” din San Francisco, album al cãrui productie a durat mai mult de 3 ani de lucru in studio.
Pe lângã propria activitate muzicala, ATMA este cunoscut si in calitate de compozitor pentru trupe comerciale (house, techno, hip hop, rock, pop, dance) dar si pentru muzica de film, teatru si aranjamente orchestrale.
ATMA este invitat frecvent ca „Live Act” sau „Dj” si la cele mai mari festivaluri de muzica electronica din lume.

Comunicate Dynamite.Ro :

Vezi toate comunicatele companiei Dynamite.Ro.